Trudnoća Porođaj 09. ožujka 2023.

Voditeljica CNN-a rodila na podu kupaonice nakon samo 13 minuta trudova

Foto: Instagram@kasie
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koliko god nešto planirali, ponekad vas život prekine i pruži vam zdravu dozu neočekivanog.

Za CNN-ovu voditeljicu vijesti Kasie Hunt, koja je nedavno rodila na podu kupaonice, dogodilo se upravo to. Hunt je imala zakazan carski rez, ali je babe imala drugačije planove. O nevjerojatnom nizu događaja voditeljica Kasie Hunt se oglasila na Instagramu.

Kako je objavila u svom postu na Instagramu, bebu Gray njezin je otac porodio na podu kupaonice nakon samo 13 minuta trudova. Da, 13 minuta. 

Beba stiže: 7 mogućih znakova da porođaj uskoro počinje

Kasie Hunt i njezin suprug Matthew Mario Rivera već su roditelji trogodišnjeg sina Marsa Hunta. Najnoviji član obitelji, Gray Hunt Rivera, rođen je 1. ožujka. Carski rez je bio zakazan za samo 24 sata kasnije, 2. ožujka.

“Moj suprug i ja smo oduševljeni što možemo predstaviti našu kćer, Gray Hunt Riveru – iako se zapravo sama predstavila”, napisala je Hunt u naslovu objave. “Prije nego što smo uopće stigli nazvati 911 i 24 sata prije nego što je trebala stići carskim rezom.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasie Hunt (@kasie)

Hunt je i intervjuu za People izjavila kako Gray pokazuje svoju "neovisnu crtu".

“Tako smo uzbuđeni zbog života kao četveročlane obitelji – i podsjetili smo se da će biti mnogo nepredvidljiviji!”

Voditeljica CNN-a dospjela je na naslovnice prije nekoliko godina tijekom svoje prve trudnoće kada je korisnik Twittera komentirao da izgleda "debelo".

Hunt je odgovorila: "Trudna sam 8 mjeseci?" Tada su gledatelji i drugi novinari stali u njezinu obranu s komentarima podrške.

Možda te zanima... Kako znati da je porod počeo? Znakovi da je ostalo još 24-48 sati Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.