Trudnoća Trudnica 11. veljače 2021.

Marija Husar Romac u 46. godini rodila sina

Foto: Instagram/marijahusar_rimac
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Marija Husar Rimac (45) rodila je dječaka, javlja Glorija. Njezina sestra, glazbenica Ivana Husar Mlinac potvrdila je sretnu vijest.

"Potvrđujem, danas je rodila", kratko je prokomentirala za Gloriju. Inače, njoj i suprugu Vjekoslavu Rimcu ovo je drugo dijete. 

Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavili u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga.

Marija je u utorak objavila 'posljednju' fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuh. U opis fotografije napisala je molitvu Veliča (Hvalospjev Marijin), koja glasi: "Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka".

Husar je ranije ispričala kako je maleni Ivan na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu. Rekla je kako je i ona željela isto te se molila Bogu. Često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine.

Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući. 

Možda te zanima... Šest razloga zašto je dobro biti 'starija' mama Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.