Trudnoća 24. veljače 2022.

Jennifer Lawrence je rodila svoje prvo dijete!

Foto: Shutterstock ;Jennifer Lawrence rodila svoje prvo dijete!
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svoje prvo dijete dobila je sa suprugom i vlasnikom umjetničke galerije, Cookeom Maroneyjem s kojim je u braku od 2019. godine

Oscarom nagrađena glumica Jennifer Lawrence (31), dobila je prvo dijete sa svojim suprugom i vlasnikom umjetničke galerije, Cookeom Maroneyjem. Spol djeteta zasad je nepoznat, prenosi TMZ.

Par je svoju vezu javno objavio 2018. godine. Vjenčali su se godinu kasnije u tajnosti u luksuznoj vili. Na svečanoj ceremoniji prisustvovala su brojna poznata lica poput Kris Jenner, Adele i Emme Stone. Par navodno živi u New Yorku, a često ih se može vidjeti kako šeću Manhattanom.

Jennifer je glasine o trudnoći potaknula još prošlog ljeta kada je fotografirana u New Yorku. Od tada se nije puno pojavljivala. Posljednji put viđena je na premijeri Netflixovog filma 'Ne gledaj gore'. Bila je u kasnom stadiju trudnoće te tada još nije bilo poznato kada će roditi. S trudničkim trbuščićem pojavila se u dugoj bež haljini prekrivenoj zlatnim perlicama. A među ostalim, pridružio joj se i Leonardo DiCaprio (47).

Izvori bliski glumici potvrdili su za People da je već dugo njezina želja da osnuje obitelj te da je sad konačno pronašla partnera s kojim želi imati djecu. "Ona jako voli bračni život i imaju zdrave i dobre temelje za to da dobiju i dijete. Ona je jako sretna i veseli se tome da postane majka", rekao je nedavno izvor blizak glumici.

Možda te zanima... Jennifer Lawrence je trudna, sa samozatajnim suprugom čeka prvo dijete! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.