Trudnoća Porođaj 20. svibnja 2022.

Rihanna rodila sina! Sretnu vijest skrivala je tjedna dana

Foto: Instagram Rihanna je u tajnosti rodila dijete
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rihanna i A$AP Rocky postali su roditelji, a sretnu od javnosti su skrivali tjedan dana.

Pjevačica Rihanna rodila je svoje prvo dijete, dječaka kojeg je dobila s dečkom, reperom A$AP-om Rockyjem. Mališan je, prema informacijama od "izvora s izravnim saznanjima", na svijet stigao 13. svibnja u Los Angelesu, a njegovo ime i dalje nije poznato. Nekoliko dana par je uspio vijest zadržati u tajnosti, ali još se nisu oglasili javno niti na svojim društvenim mrežama. To je prvo dijete poznatih glazbenika, koji su godinama bili prijatelji prije nego se među njima rodila ljubav. Svoju ljubavnu vezu javno su potvrdili 2020. godine.

Nakon višemjesečnog nagađanja slavna pjevačica Rihanna (33) u veljači je ponosno potvrdila šuškanja o trudnoći. Naime, pjevačica je tada prošetala s partnerom, reperom A$AP Rockyjem (33), u raskopčanoj jakni koja je u prvi plan istaknula njezin trudnički trbuh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Tijekom trudnoće Rihanna je u nekoliko intervjua govorila o svojim nadama i očekivanjima od majčinstva.

"Ovo je jako uzbudljivo putovanje. Upijam sve kako dolazi iz tjedna u tjedan. Uvijek je tu nešto novo, a ja sve upija i uživam u tome", rekla je za Entertainment Tonight u veljači.

Možda te zanima... Rihannina poruka o trudnoći je zdrava: 'Uživati', a ne brinuti se zbog kilograma i rastućeg trbuščića Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.