Roditelji Sretna mama 21. prosinca 2017.

Mama kućanica pokazala mužu 'što zbilja radi cijeli dan'

Foto: Facebook/Gemma Chalmers
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što joj je počelo ići na živce partnerovo pitanje o tome što radi cijeli dan, jedna mama kućanica snimila je odličan video kako bi mu pokazala kako zapravo izgleda njezin dan

"Cijeli vikend, moj krasan partner žalio se kako ja ništa ne radim cijeli dan pa sam pomislila kako bih mu mogla pokazati kako izgleda moja svakodnevica", napisala je mama Gemma Chalmers na Facebooku. 

Ustrajna mama snimila je super video u kojem je pokazala kako izgleda svaka minuta na njezinom poslu mame i kućanice. Nije iznenađenje, zaposlena mama pokazala je kako je njezin dan ispunjen bezbrojnim obavezama i brigom o dvogodišnjem sinu Kayleu. 

All weekend my lovely partner has been moaning that I do nothing all day, so I thought I’d show him a full day. Before I even started this video I had two smashed glasses to clean up as the little man thought it be funny to throw then off the kitchen unit. I emptied the dishwasher, gave the little man breakfast, managed to get a quick shower(with the little man coming and checking on me throughout) changed his bum and got dressed myself. I actually find having a day of work more like a day off. So Mr Jones no more saying “enjoy your day off” or “what have you done all day” because the answer is..... Iv been a mummy all day... Also a cleaner, a driver, a cook, a storyteller, a nurse, a playmate, a toddler wrestling coach, a teacher, an art Director, a potty trainer, a Champion tickler, a wardrobe stylist, a personal dresser, a laundry operator, a personal shopper, and many more. My 12 hour day in 8 minutes 😳 This is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact info@catersnews.com or +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

Posted by Gemma Chalmers on 13. prosinca 2017

"Prije nego što sam uopće počela snimati video, počistila sam dvije razbijene čaše s obzirom da je moj mališan pomislio kako bi bila zabavno baciti ih na pod. Ispraznila sam perilicu posuđa, spremila sinu doručak, brzinski se otuširala, promijenila mu pelene, odjenula ga i sama sebe odjenula."

Ryshell Castleberry Možda te zanima... Mama lijepo objasnila što sve zapravo rade majke kućanice Roditelji

U poruci svom suprugu, mama Gemma piše: "Stoga, gospodine Jones, nemoj mi više govoriti: 'Uživaj u svom slobodnom danu' ili 'Što si radila cijeli dan?'. Jer odgovor je da sam bila mama cijeli dan. Također i spremačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica priča, medicinska sestra, partnerica za igru, trenerica, učiteljica, umjetnička direktorica, trenerica za kahlicu, 'škakljačica', stilistica, rukovoditeljica rubljem, osobni kupac i još mnogo toga."

Mame diljem svijeta podržale su je

Nakon što je objavila video, Gemma je primila puno pozitivnih povratnih informacija od drugih preopterećenih i podcijenjenih roditelja koji su joj zahvalili što je snimila prikaz njihovog dana.

Možda te zanima... 35 stvari koje mame naprave prije 9 sati ujutro Roditelji

"Sve mame koje znam, rekla su mi da su pokazale ovaj video svojim muževima i da nisu imali što za reći. I nisu samo mame, i tate koji su službeno nezaposleni rekli su mi da je ovaj video u potpunosti istinit", rekla je Gemma.

Stoga, bez obzira jeste li zaposlena mama, mama koja radi na pola radnog vremena ili mama kućanica, posao je težak. Činjenica je da sve mame rade jako teško i sve su iscrpljene. I baš zbog toga je ovaj video zapravo prekrasna posveta svim mamama diljem svijeta.

yulia Možda te zanima... Foto: Ovako zapravo izgleda svakodnevica mame na porodiljnom Roditelji
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.