Roditelji Tatina zona 10. listopada 2017.

'Mame imaju pravo biti ljute kad tata zaspi s bebom!'

Foto: Facebook/Breastfeeding Mama Talk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ono na što neki gledaju kao na preslatki trenutak između tate i sina, razljutilo je njegovu suprugu i mamu malenog dječaka, a anonimna mama je svoj osjećaj ljutnje objasnila svima onima koji ga ne shvaćaju

Kao i mnoge druge žene, na kraju iscrpljujućeg dana s petogodišnjim djetetom i dvomjesečnom bebom, sve što je ova mama htjela je opustiti se na kauču i sanjariti o čaši vina koje bi pila da ne doji. Međutim, kao i za mnoge druge zaposlene roditelje, njezina večer nije prošla kako je zamišljala

Ryshell Castleberry Možda te zanima... Mama lijepo objasnila što sve zapravo rade majke kućanice Roditelji

Mama je objasnila kako je tekao dan: Nakon svih obaveza tog dana, njezina starija kćer imala je tečaj plivanja na kojem ju je instruktor izgrdio jer nije slušala upute. Djevojčica je zbog toga bila jako loše volje i, naravno, iskalila se na mami. "Svi znamo kako tvrdoglavi petogodišnjaci znaju biti", napisala je anonimna mama na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk. "Sve se to dogodilo nakon što sam dobila 'pogled' drugih roditelja jer je moj sin odlučio da je gladan dok je gledao svoju stariju sestru kako pliva."

"After a long, busy day with my brand new 5-year-old kindergartner and my teething 2-month-old baby I was ready to just...

Posted by Breastfeeding Mama Talk on 20. rujna 2017

Nakon bazena, spakirali su se i krenuli prema kući kako bi se napokon 'odmorili' nakon dugog dana. "Pod odmaranjem mislim na kuhanje večere, kupanje djece, pranje rublja, pranje posuđa i pripremanje djece za krevet te uspavljivanje", napisala je mama i dodala: "Tata je bio kod kuće pa je on pomagao oko bebe kako bih ja u miru mogla počistiti kuhinju."

Možda te zanima... Prekrasna tatina poruka koju treba čuti svaki muškarac Roditelji

Nakon što je napokon oprala posuđe, umorna mama je ušla u dnevnu sobu i vidjela supruga kako 'pomaže' na način da drijema na kauču, s bebom u naručju. Iako su mnogi zamislili taj trenutak kao nešto prekrasno, ova mama je poludjela od ljutnje

'Nježan trenutak me razbjesnio'

"Nikad dosad nisam vidjela slatki trenutak koji me je tako razbjesnio. Neki od vas sigurno se pitaju: 'Zašto bi se zbog ovog netko razbjesnio? Tako je slatko vidjeti tatu i bebu kako se maze'. Da, slažem se. Ipak, prije sam opisala svoju svakodnevicu. I zaista, tako izgleda svaki moj dan i sve što želim navečer je odmoriti se. Možda pronaći malo vremena za sebe, znate, da se popišam na miru bez da netko kraj mene plače ili ispituje milijun pitanja."

Možda te zanima... 'Legneš zadnja, ustaješ prva. A tata? On se umori na poslu' Beba

Ova mama još uvijek se diže svaku noć kako bi nahranila bebu dok njezin suprug spava i bar jednom, htjela je ona biti ta koja će se ugnijezditi na kauču, toliko opuštena da će slučajno zadrijemati. A ljubomora zbog svog supruga koji spava ne čini je lošom mamom ili mamom koja ne voli dovoljno svoju obitelj. "Preživljavam samo zbog 'maminih super moći' i kave! Moj suprug je divan čovjek i ludo ga volim, isto kao što volim svoju dječicu. Iako nemam niti sekunde vremena u danu za sebe, moje tijelo nije moje i svi trče k meni kada trebaju pomoć - volim svoju obitelj više nego mogu opisati riječima i ne bih to mijenjala ni za što na svijetu."

Međutim, za sve druge mame koje dijele bijes ove mame, ona im poručuje da imaju pravo biti ljute, čak i kad drugi ne vide u čemu je problem. "Bila sam u lošem braku u kojem je ovakav prizor započeo gnjev. Želim da mame znaju da nisu same u osjećaju preopterećenosti ili uzrujanosti zbog nečega što izvana izgleda tako nevino i lijepo."

tata dijete Možda te zanima... Roditeljstvo usrećuje tate, ali kod mama je puno kompliciranije Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.