Roditelji Sretna mama 02. svibnja 2016.

Zanimanje mama: Koliko biste trebali zarađivati?

mama, stres
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova na svijetu. Kad bi se i financirao, evo kako biste stajali...

Tvrtka za dostavu cvijeća Interflora 2015. pokrenula je kampanju u čast Majčinog dana, koji se u većini zemalja slavi drugu nedjelju u svibnju, pod nazivom 'Najteži posao na svijetu'. Kampanja uključuje lažni popis uvjeta, koji posao čine gotovo nemogućim.

Naime u oglasu se od zaposlenika traži da bude dostupan 24 sata dnevno, radi u nemogućim uvjetima, malo spava, ima neograničeno strpljenje, te je vrstan vozač, kuhar, čistač i savjetnik.

Interflorin oglas nudi, uz sve to, plaću od 172.000 funti, za razliku od slične reklame American Greetingsa, gdje je plaća iznosila nula dolara. Pozamašna svota Interflore bazira se na tome koliko bi roditelj mogao zaraditi radeći u takvim ekstremnim uvjetima, različite poslove, svakodnevno cijeli tjedan.

'Najteži posao na svijetu' izradio je i Kalkulator za plaću mame, gdje svi roditelji mogu unijeti broj sati koje provedu obavljajući različite poslove dok su, jednostavno, roditelji, te vidjeti koliko bi ustvari trebali zarađivati. Kolika je vaša plaća, ako ste mama ili tata? Provjerite na kalkulatoru.

Express.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.