Roditelji Sretna mama 08. lipnja 2015.

'Nisam loša mama jer mi je teško čistiti i peglati'

Martina Jurčec Bosak
Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Većinu vremena sam sama s njima pošto muž radi, a većina moje rodbine je u Hrvatskoj dok sam ja u Italiji. Uvijek se trudim provoditi što više vremena s djecom dok ostale stvari stavljam po strani

U lipnju vas pozivamo da nam šaljete svoje priče o predrasudama s kojima ste se susreli otkad ste postali mama i tako se uključite u našu akciju Mame bez predrasuda u kojoj žene različitih mišljenja stoje zajedno i poštuju odluku one druge, s obzirom da je svaka napravila izbor koji je smatrala najboljim za sebe i svoje dijete.

Dosta vam je predrasuda o majčinstvu? Pošaljite nam svoju priču na e-mail klokanica@klokanica.hr

Mama Martina Jurčec Bosak poslala nam je priču o predrasudama s kojima se susreće otkad živi sa suprugom i djecom u Italiji:

Imam 23 godine i dvoje male djece. Kći ima dvije i pol godine, a sin je napunio sedam mjeseci. Većinu vremena sam sama s njima pošto muž radi, a većina moje rodbine je u Hrvatskoj dok sam ja u Italiji.

Uvijek se trudim provoditi što više vremena s djecom dok ostale stvari stavljam po strani. Zbog toga me većina uvijek tlači kad kažem da mi je teško svakodnevno čistiti, peglati ili raditi ostale kućanske poslove, iako uvijek uspijem skuhati i ispeglati barem osnovno, da budu čisti i nahranjeni.

Možda zbog toga većini nisam jasna, možda su osude ponekad i realne, ali meni su moja djeca sve i uvijek će biti ispred svega ostalog, bez obzira na to što će drugi reći.

Pošaljite nam svoju priču o predrasudama s kojima ste se susreli otkad ste postali mama

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.