Beba Dojenje 22. veljače 2016.

Foto: Zauzela stav protiv diskriminacije zaposlenih majki

dojenje fotografije
Foto: Facebook/Jen Pan Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografkinja i majka dvoje djece napravila je seriju fotografija u poslovnom centru Singapura pod nazivom 'Dojenje - Stav protiv diskriminacije na radnom mjestu' kao podršku zaposlenim majkama koje se svakodnevno suočavaju s osudom okoline zbog izdajanja i dojenja svoje djece

 

Majka dvoje djece napravila je upečatljivu seriju fotografija koje je objavila na svom Facebook profilu kako bi podsjetila druge žene da se ne trebaju sramiti ili osjećati krivima ako doje svoju djecu u javnosti. Fotografkinju Jen Pan iz Singapura nadahnule su priče drugih majki o diskriminaciji na radnim mjestima, rekla je za Daily Mail. Na fotografijama je prikazan sretna mama Audra koja doji svoje dijete u poslovnom centru Singapura.  

Foto: Ovako dojenje izgleda u stvarnosti

Fotografkinja je poručila da je ovu seriju posvetila svim zaposlenim majkama koje se izdajaju ili doje na poslu te da ne dopuste da ih 'neznalice' obeshrabre. "Radite ono što morate", poručila je majkama. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.