Roditelji Sretna mama 11. travnja 2016.

'Mislite da zaposlene majke drže sve pod kontrolom? Hm... ne!'

mummy code
Foto: Facebook/The Mummy Code
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rachelle je mama trogodišnjeg dječaka i jednogodišnje djevojčice. Na svom blogu napisala je post o svakodnevnim izazovima zaposlenih majki

Mama blogerica Rachelle ima svoju stranicu i Facebook grupu 'The Mommy Code'. Australka ima dvoje djece, Hudsona and Scarlett, i zaposlena je mama. Piše postove o svom životu, a sa zadnjim je pogodila 'žicu' mnogih.

Prenosimo vam njen post u cijelosti:

Svima koji misle da zaposlene mame drže sve konce u rukama. Hmmmm ne.... Upravo sam došla kući u 17.10. Probudila sam se u 4.30 s mojim trogodišnjakom, spremila djecu, odvela ih u vrtić, vozila sat vremena kroz gužvu kako bi počela raditi u 8 - na normalnom poslu, ništa glamurozno ili uzbudljivo. Još ih moram okupati, napraviti večeru i spremiti neko jelo za posao sutra.

Gospodin 3 (koji je sretan što me vidi) proveo je zadnjih 15 minuta pitajući Zašto? Zašto? o raznim stvarima. To je slatko, ali sam super umorna. Gospođica 1 je nervozna i gladna jer ju je mijenjanje vremena izbacilo iz njene dnevne rutine. 

Moj auto je prljav...grozno prljav. Pun igračaka, kutija od soka, omota od lizalica, limenki energetskih pića i previše grožđica da bi se uopće zamarala čišćenjem. Na suvozačevom mjestu imam namirnice koje sam na brzinu kupila za vrijeme ručka, 'vukla' po gradu i napokon natrag do auta.

Možda se čini da zaposlene mame imaju sve pod kontrolom ali mi  zapravo trčimo okolo i pokušavamo sve postaviti kako bi funkcioniralo da svi budu sretni, da se ne osjećaju zapostavljeno ili iznevjereno. Zahvalna sam na svojoj obitelji i poslu, ali nije uvijek lako.

Foto: Ovako zapravo izgleda svakodnevica mame na porodiljnom

To anyone who thinks that working mums have it all together. Ummm no...... I have just arrived home at 5.10pm. I woke up...

Posted by The Mummy Code on Tuesday, 5 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.