Roditelji Sretna mama 31. ožujka 2017.

Saznajte zašto su prve godine najvažnije

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dođite na uvodno predavanje Tomislava Kuljiša, u Zagreb ili Rijeku ili ga pratite preko live streama i saznajte sve o razvojnim potrebama vaše djece i zašto su prve godine najvažnije

Pridružite nam se 03. 04. u Rijeci, ili 12.04. u Zagrebu, na uvodnom predavanju Tomislava Kuljiša “Zašto su prve godine najvažnije” i saznajte sve o razvojnim potrebama vaše djece, čije je zadovoljenje nužno za podizanje sretnog, emocionalno stabilnog i samosvijesnog djeteta.

Predavanje, koje će se u oba grada održati između 18 i 20:30, baviti će se dječjim razvojnim fazama kroz prizmu brojnih izazova roditeljstva s kojima se svakodnevno susrećemo. Kako se nositi s dječjom ljutnjom, tugom, grubosti, potrebitosti? Kako podržati cjeloviti razvoj djetetove osobnosti, emocionalne inteligencije i jakog intelekta?

tata, obitelj, mama, beba | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Tomislav Kuljiš, osnivač Centra Prirodno roditeljstvo i autor programa Roditeljstvo 0-6, provesti će vas kroz fiziološke, emotivne i psihološke promjene kroz koje prolaze vaša djeca u ranom period, i na taj vas način uspješno približiti zadovoljavanju njihovih potreba. 

Kotizacija za predavanje iznosi 100 kuna (polaznici programa Roditeljstvo 0-6, kao i oni koji ga naknadno odluče upisati, ne plaćaju kotizaciju). Predavanje možete i potpuno besplatno pratiti preko live-stream-a.

Prijavnicu za interaktivno predavanje uživo, kao i za live-stream prijenos možete pronaći na ovim linkovima:

Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije?”

Uključite se u besplatno live stream predavanje - Zašto su prve godine najvažnije?

Za sve informacije o programu Roditeljstvo 0-6 posjetite našu web stranicu 'Prirodno roditeljstvo' ili nam pišite na info@prirodnoroditeljstvo.com.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.