Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 27. rujna 2020.

Fotografija koja pokazuje koliko je malo djeci potrebno za sreću

soba
Foto: Imgur ; Djeci ne trebaju skupocjeni pokloni kako bi bila sretna
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeci ne trebaju skupocjeni pokloni kako bi bila sretna, a ovaj mali četverogodišnjak pravi je primjer. Mala gesta roditeljia razveselila je mališana i otvorile roditeljima oči što je važno

Fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži Imgur oduševila je ljude diljem svijeta. Postavila ju je mama s objašnjenjem da ju je podijelila jer nikad ne želi zaboraviti taj trenutak

"U obitelji nas je četvero i živimo u jednosobnom stanu već  tri godine. To je moguće jer moje dvoje djece ima dvije i četiri godine. Ali, u zadnje vrijeme moj četverogodišnjak je crtao svoju sobu i stalno ispitivao supruga i mene kad će moći dobiti svoju sobu. Na žalost, suprug je tek završio fakultet i s minimalnom plaćom uzdržava sve nas pa nije najlakše preseliti se jer su selidbe skupe. Bliski prijatelj dao nam je stari krevet svog djeteta i napravili smo 'kutak' sobu za sina. Bio je nevjerojatno sretan i zahvaljivao nam na tako prekrasnoj 'sobi'. Rekao je da će nazvati prijatelje iz svoje sobe i planirao kako će ju urediti. U tom trenutku osjećala sam se blagoslovljeno, ali i posramljeno. Uvijek sam se žalila i uspoređivala svoj život s tuđima kojima je išlo bolje i nikad nisam bila zahvalna na onom što imam u životu." 

Djeci ne trebaju skupocjeni pokloni kako bi bila sretna. Ovaj mali dječak pravi je primjer kako mogu biti zahvalni na jednostavnim stvarima u životu. I usput naučiti i roditelje par stvari: jedna od njih je da trebaju biti zahvalan na prekrasnoj djeci koja ih okružuju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.