Roditelji Sretna mama 14. siječnja 2016.

Podignite sretno dijete razbijanjem starih odgojnih zabluda

roditelji beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predavanje 'Kako podići sretno dijete?' Tomislava Kuljiša razbija zastarjele odgojne zablude te pomaže roditeljima sagledati svijet iz djetetovih očiju da bi olakšali roditeljstvo i obogatili djetinjstvo

Tomislav Kuljiš, autor programa “Roditeljstvo i rani razvoj” te “Osobni razvoj”, održava dva iznimno praktična i emocijama prožeta predavanja koja odgovaraju na životno najvažnija pitanja – kako podići sretno dijete i zašto ljubav boli?

Predavanje “Kako podići sretno dijete?” razbija zastarjele odgojne zablude te pomaže roditeljima sagledati svijet iz djetetovih očiju da bi olakšali roditeljstvo i obogatili djetinjstvo. Namijenjeno je roditeljima, ali i svima koji žele doznati kako rani razvoj određuje život djeteta i buduće odrasle osobe.

Na predavanju “Zašto ljubav boli?” Kuljiš razotkriva nesvjesne mehanizme koji vladaju našim doživljavanjem partnera, određuju naše nesvjesne reakcije i često nas vode u probleme, a da toga nismo svjesni. Iako nas osvještavanje podsvjesnih obrazaca funkcioniranja ostavlja zatečene i zgranute, zapravo tek tada dobivamo pravu moć za transformaciju i unapređenje ljubavnog odnosa.

Oba se predavanja održavaju u zagrebačkom hotelu International (27. siječnja 2016. – Kako podići sretno dijete; 28. siječnja 2016. – Zašto ljubav boli) te u Rijeci (1. veljače te 2. veljače) od 18 do 21 sat. Svi koji ne mogu doći na predavanja imaju mogućnost pratiti ih uživo putem interneta (live streaming) 27. siječnja 2016. od 18 do 21 sat. Kotizacija iznosi 150 kuna uz koju sudionici dobivaju i dvosatna tematska videopredavanja. Sudionici predavanja “Kako podići sretno dijete?” dobivaju videopredavanje “Zašto su prve godine najvažnije?”, a sudionici predavanja “Zašto ljubav boli?” dobivaju “Partnerske odnose i podsvijest”. Sve informacije i prijave na www.prirodnoroditeljstvo.com.

Tomislav Kuljiš terapeut je s velikim iskustvom i osnivač Centra Prirodno roditeljstvo. Svoj je rad posvetio rješavanju emocionalnih i psiholoških problema ljudi, osobito prevenciji rane traume i rješavanju posljedica rane traume kod odraslih. Kako se posljednjih godina u znanosti otvara nova perspektiva u razumijevanju ideje podizanja djece, korijena zdravstvenih problema pa time i prevencije i liječenja, Kuljiš je svoj rad usmjerio na konkretnu provedbu tih spoznaja u društvo te na daljnje širenje i razvoj toga područja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.