Roditelji Sretna mama 18. studenoga 2021.

Pronašao suprugu kako leži na podu: 'Pitao sam se je li uopće živa'

Foto: Facebook/Peter Bristow Personal Training and Online Fitness Coach
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novozelanđanin Peter Bristow, otac troje djece, na svom je Facebooku objavio potpuno realnu fotografiju koja možda najbolje opisuje majčinstvo

“U jednom trenutku moja supruga je mijenjala pelene, u drugom je više nije bilo”, započeo je svoju priču Petar Bristow ispod fotografije na kojoj se vidi kako je njegova supruga spava na podu pored krevetića.

Dok je hranio djecu, primijetio je da njegove supruge nema. Prvo je pomislio da sigurno posprema igračke za djecom, ali se zabrinuo kada je shvatio da ni nakon par minuta ne izlazi iz dječje sobe. Odlučio je provjeriti gdje je, a kada je prišao njihovoj sobi, iza pritvorenih vrata vidio je samo njezine noge.

Srce mi je počelo jako lupati. Pitao sam se je li uopće živa”, napisao je i priznao kako su mu u tom trenutku prošli trnci kroz tijelo jer njegova supruga inače ne staje ni na sekundu pa ga je prizor nje kako leži na podu usred dana dodatno šokirao. Nakon što je prišao bliže, shvatio je da diše i da je ustvari samo zaspala iscrpljena od umora. Pokrio ju je i dao joj jastuk te je ostavio da na miru spava, ali nakon samo 20 minuta njegova se supruga probudila i vratila u pogon. Kasnije mu je priznala kako je u tom trenutku bila toliko umorna da joj se i pod činio kao luksuzan krevet u kojem želi odspavati.

Možda te zanima... Genijalno: U pet crteža mužu pokazala zašto se mame bude neispavane Roditelji

“Dušo, uvijek daješ sto posto od sebe. Lijepo je vidjeti da si malo predahnula”, poručio je Peter svojoj supruzi.

Njegova objava je izazvala brojne komentare, ali i pokrenula važnu temu. Mnoge su mame priznale da i same često osjećaju takvu vrstu umora, ali da to njihova okolina ne primjećuje. Složile su se kako je u takvim trenucima najvažnije imati nekoga tko će te razumjeti i dopustiti ti da predahneš.

Možda te zanima... Nevjerojatno: Mame ne spavaju prvih šest godina! Roditelji

Biti dobar roditelj zančii brinuti o sebi. Tako da drugi put kada osjetiš umora, slobodno uzmi vremena za predahnuti

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.