Roditelji 08. ožujka 2023.

Mama je kćeri poslužila 'lijenu večeru' i ostala šokirana komentarima na Facebook-u

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna je mama u Facebook-u priznala kako joj se nije dalo kuhati večeru te je kćeri poslužila "lijeni" obrok. Nakon svog priznanja i objavljenih fotografija, ostala je šokirana reakcijama drugih roditelja...

Mnogi su roditelji premoreni od obaveza na kraju radnog dana, a neki su dani zasigurno teži od drugih. Jedna je umorna mama osjećala krivnju nakon što je pripremila "lijeni" obrok za svoju kćer; naime, skuhala je jednostavnu večeru koja se sastojala od obične tjestenine i hrenovke.

Možda te zanima... 10 supernamirnica za djecu i zašto ih trebaju jesti svaki dan Vrtić

Njezina je kćer, kako tvrdi ova majka, zatražila baš taj obrok za večeru, a mama joj je odlučila udovoljiti i poslužila joj je ne baš zdravu večeru. Budući da je podijelila sliku večere na Facebook-u, očekivala je kritike i zgražanja drugih roditelja - no, ono što je dobila umjesto toga, bile su pohvale, koje su je kako kaže, zaista šokirale. 

Deseci roditelja pohitali su napisati komentare u znak podrške, a mnogi su podijelili i vlastite jednostavne ideje za obroke kada su umorni od cijelog radnog dana ili im se jednostavno ne da kuhati pravu večeru.

 | Author: Facebook Foto: Facebook

"Sve dok vaša kći ide u krevet punog želuca, znajući da je volite, ne vidim problem u ovom obroku", rekla je jedna žena.

Obična tjestenina pokazala se popularnim izborom mnogih roditelja jer, osim što je jednostavna za pripremu, djeca je naprosto obožavaju! 

Još je jedna mama podijelila u komentarima podijelila ideju za svoj brz i lagan obrok s tjesteninom te dodala da "dijete nije imalo pritužbi" Pripremila je tjesteninu s malo vrhnja za kuhanje. Druga je mama napisala da su baš taj obrok ona i njezin sin imali za jučerašnju večeru. Mnoge su se mame potom u komentarima složile da je to savršen obrok za uznemirenu djecu koja žele pojesti nešto ukusno i brzo. 

Što ti misliš o ovakvim obrocima? 

Možda te zanima... Radije djetetu daj špek nego hrenovke Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

  • extremeglassloans20

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.