Trudnoća Trudnica 22. siječnja 2021.

'Svekrva je obznanila moju trudnoću na Facebooku, prije nego što sam uopće rekla svojoj obitelji'

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Buduća mama povjerila se svekrvi, a ono što nije mogla naslutiti jest da će svekrva uzbudljive vijesti odmah podijeliti na svom Facebook profilu...

Morgan Lee, trudnica, obratila se svojim pratiteljima na TikTok-u te otvoreno ispričala priču o tome kako je njezina svekrva podijelila sretnu vijest prije no što ju je ona uopće stigla reći svojim najbližima.

Morgan je otvoreno priznala kako joj je svekrva potpuno "uništila" najavu trudnoće. Naime, u videu je objasnila da je nakon što je saznala da je trudna, bila preplašena i  prva osoba kojoj se obratila bila je upravo mama njezinog partnera. Ali ono što nije očekivala, jest da će njena svekrva uzbudljive vijesti odmah podijeliti na svom Facebook profilu, prije nego što je Morgan uopće stigla obavijestiti svoju obitelj. 

U videu koji je na TikTok-u pregledan više od 125.000 puta, priznala je da ju je njezina nepromišljenost koštala ove neugodne situacije. "Tjedan dana nakon što sam saznala da sam trudna, rekla sam samo njegovoj mami, jednostavno sam bila u šoku i nisam bila spremna obznaniti svoju trudnoću drugima."

Možda te zanima... Objava trudnoće nakon godina borbe i molitve za dijete Trudnoća

Nakon što je saznala dobre vijesti, svekrva ju je zamolila da joj pošalje sliku testa za trudnoću. Iako ju je zahtjev zbunio jer "nije lažljivica", dokaz joj je ipak poslala. U nastavku videa, Morgan je objasnila što se potom dogodilo: "Ni pet minuta kasnije dobila sam obavijest s Facebooka da sam označena u objavi." "Objavila je moje testove za trudnoću i svima obznanila da sam trudna." "Još nisam nikome ni rekla. Bila sam uistinu bijesna," priznala je Morgan.

Otkad je objavljen, Morganin je video postao veoma popularan i izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogi su u komentarima ostali zapanjeni ponašanjem njezine svekrve.

Jedna je žena napisala: "Nitko ne smije najaviti tako važan događa prije vas, zapamtite to!" Druga je dodala: "To ti je crvena zastava i dokaz da joj ne smiješ i ne možeš vjerovati.

Mnogi su u komentarima podijelili vlastita, slična neugodna iskustva: "Mama mog bivšeg muža je to učinila s mojom slikom s ultrazvuka. Inzistirala je da joj pošaljem sliku i ja sam joj ju naravno poslala, ne sluteći što će s njom napraviti. Naravno, objavila ju je na društvenim mrežama."

Možda te zanima... 10 slatkih ideja kako partneru reći da će postati tata Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.