Roditelji Sretna mama 08. kolovoza 2023.

Eva Mendes izazvala je burnu raspravu: 'U mojoj kući djeca nemaju pristup internetu'

Foto: Instagram@evamendes
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Holivudska glumica Eva Mendes, partnerica holivudske zvijezde Ryana Goslinga, podijelila je pravila svog kućanstva kada su u pitanju internet i njihove kćerke.

Eva Mendes postavila je video na Instagram na kojem odmahuje glavom i prstima u znak neodobravanja. 'Kad me moja djeca pitaju jesu li dovoljno stari da idu na internet, društvene mreže ili bilo što drugo što zahtijeva wi-fi', našalila se u opisu. 

"Kada me moja djeca pitaju jesu li dovoljno stari za pristup internetu, društvenim mrežama ili bilo čemu što zahtijeva WiFi", šaljivo je rekla u naslovu. Mendes  i Gosling (42) zajedno imaju dvoje djece: kćeri Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Lee (7).

Nakon što je podijelila objavu, Mendes je morala odgovoriti na brojna pitanja jer je uslijedila bujica komentira na njezin stil roditeljstva. 'Samo dijelim ono što sada osjećam, ali znam da će biti sve teže kako budu starije', napisala je majka dvoje djece o toj temi, piše portal People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

'Mi živimo u vrijeme interneta pa će na kraju svi trebati ili htjeti pristupiti internetu, nažalost', poručio je komentator. Eva je odgovorila: 'Da, istina, ali u mojoj kući djeca nemaju pristup internetu. Previše je opasno. Baš kao što djeci nije dopušteno piti, glasovati ili dobiti vozačku dozvolu, tako meni internet spada u tu kategoriju. Posebno na društvenim mrežama', jasna je bila Eva.

Možda te zanima... Eva Mendes planirala je „dosadno ljeto“ za svoje curice, ali na kraju je ispala – vozačica Roditelji

Rasprava se nastavila, a jedna je osoba pitala glumicu zna li u kojoj će se dobi njezine djevojčice moći slobodno spajati na World Wide Web. 'Iskreno, ne znam, morat ću vidjeti kamo će to ići - za sada ih promatram i držim korak s istraživanjem o tome kako društveni mediji mogu utjecati na djetetov mozak. Idem korak po korak', rekla je glumica i dodala da njezine kćeri ipak nisu potpuno bez modernih uređaja.

'Dopuštam svojoj djeci da koriste iPad za snimanje i gledanje filmova koje sam preuzela, ali nemam pristup internetu na iPadu', objasnila je Mendes.

Možda te zanima... Kći Jennifer Garner zahvalna je mami jer joj brani društvene mreže Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.