18. siječnja 2016.

Naučite pripremati zdrave obroke za sebe i svoju obitelj

Mirna Trumbetaš
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na interaktivnim radionicama 'Nahranite tijelo i um', koje vode nutricionistica i psihologinja, možete naučiti kako se nositi sa stresom, kako bolje organizirati radni dan, brinuti o sebi i pripremati zdravog obroka za sebe i svoju obitelj

Kako pravilno hraniti svoju obitelj? Kako biti dobar model za stolom? Kako pripremiti ukusne, a zdrave obroke od doručka do večere i od juhe do deserta?  Kako brinuti o sebi (u stresnim situacijama)? Kako ubaciti sportske aktivnosti u ionako pretrpani raspored? Kako se (samo)motivirati? – samo su neka od pitanja koja muče mnoge od nas.

Odgovore na njih možete dobiti na seminaru "Nahranite tijelo i um" koji se održava u Miele Centru Zagreb, Buzinski prilaz 32, od 16. veljače 2016. svaki drugi utorak u mjesecu od 17 do 20 sati. Voditeljice seminara su Mirna Trumbetaš i Sanda Puljiz Vidović. 

Sanda Puljiz Vidović | Author: Promo Foto: Promo

Sanda Puljiz Vidović je psihologinja koja je pohađala brojne edukacije i seminare na temu stresa, komunikacije i upravljanja emocijama. Nastupa u medijima, piše članke, a urednica je i koautorica triju priručnika za stručnjake i za roditelje. Vodi i komunikacijske treninge.

Mirna Trumbetaš je dipl.ing. nutricionizma. Piše za portale i dnevne novine. Aktivno vodi radionice pravilne prehrane za djecu i za odrasle.

Seminar je predviđen za osam polaznika stoga rezervirajte svoje mjesto još danas.

Za sve informacije i predbilježbe javite se na mail: mirna.trumbetas@gmail.com ili spuljiz@xnet.hr, ili telefon 098/139-0278 ili 091/763-2803.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.