Namažite joj desni s nekim gelom ili joj dajte lupocet ako jejako izmorena jer to jako boli, ak će se smirit
Drage mame :) Moja Lea ima 7 mj i ima već 5 zubića,Uz svakog su bili problemi.Sva je nervozna,plače,malo jede,navečer neće zaspati do ponoći i to naravno samo na rukama.I dalje joj je sve upaljeno i imam osječaj da će odjednom doć nekoliko njih.No najveći problem je što mi odbija flašicu tj sa 5 mj je odbila dojku a sad prije kojih 10 dana i flašicu,naprosto neće piti ad mlijeko koje je dosad pila niti neko drugo.Al na žlicu može sve.Jel postoji mogučnost da to zbog zubića? Jel se koja susrela s tim..kako da je ponovno vratim na mlijeko? Hvala vam !
razmažena:P
nama ide dvojika.. jedinice nismo tako reći ni skužili, obje probile skupa, sad ide ddvojika.. malo je navečer nervozniji, zaspi normalno i za 2 sata vrišti ko da ga bode stotinu pčela, moramo ga budit i onda opet uspavljivat..
url=https://lilypie.com]
Joj i moja ima 2 mjeseca i ne znam ni sama jesu zubi il kaj...
nervoza, ruka u zubima, slini ko beethoven, sve curi po podu...vec par dana ima proljev, ne svaki puta, al vecinom...spava par minuta pa se budi, ne znam vise kaj bi i kak da ju smirim...jel moguce da su zubi?
Sortiraj odgovore
Najstariji