Evo nas po prvi put mucili po noci. Par puta se budio u placu koji bi trajao par sekundi do minutu I nastavio dalje spavati, a slini ko u prici.
14.06.2014. L ♥
Nama su sad izbile sve dvojkice! Čak i nije toliko slinio, par dana prije nego je izbila prva, a dok su mi jedinice išle van slinio je 4 mj prije! Ali nervoze i grintavosti - još po danu ok, ali po noći - ne zna se ko je bio luđi on ili ja
Nama je prvi zubic izasao sa 4mjeseca ravno a da nismo ni primjetili,bez nacicavanja bez grintanja i za dva dana odma i drugi izasao....slinila je prije toga 2mjeaeca stalnoo i stalno je ili duda ili igracka bila u rukama...sad ocekujemo drugw zubice,nadam se da ce bit ko i sa jedinicama :))
Meni moj sinčić postaje nemiran po noći i stalno su mu rukice u ustima i sve kaj mu dođe pod ruku. Napunili smo tri mjeseca. Je li to prerano za zubiće?
Mala prava, nije prerano. Iako simptomi mogu početi dosta prije nego zubić izbije.
U dva i pol mjeseca moj bebač dobio je 7 zubića (8. izlazi). Bez temperature je, ali spavanje općenito mu je koma. Preko dana ga nosim i spava na meni po 20 minuta, a navečer kad jedva zaspi kreću konstantna buđenja do ujutro, plač, vrištanje, kad ga nosim, grize me za rame jer ga boli. Nacicava noću već 2 mjeseca. U tom periodu normalnije sam spavala samo 4 noći kada sam mu stavila čepić Lupocet baby (kad vidim da je vrhunac boli). Zanima me mislite li da je u redu olakšati djeci koja se jako muče sa zubima čepićem prije noćnog spavanja ili ih je bolje poštedjeti toga i ostaviti nenaspavane i da ih boli? Uskoro će napuniti 8 mjeseci.
Bez ikakvih simptoma (ne računam rukice u ustima jer to radi već pola godine) jučer niknuo prvi zubić, a sutra navršavamo 10 mjeseci. Zanima me kako često sad možemo očekivati svaki novi zubić?
Evo napokon i kod nas krenuli ostali zubići, a još malo će 17 mj. Do sada je imao samo četiri zuba, dva gore, dva dolje, a sad je izašao jedan dolje, skroz je unutra, mislim da je četvorka, ne znam točno, a s druge strane još nije skroz izašao. Prve zubiće nismo ni osjetili, ali zato je s ovima koma, nespavanje, plakanje po noći. Kupili smo gel pa on malo pomogne, ali valjda kad prestane djelovati, opet ista stvar.
Cure ,kad su vasi malci dobili prve zubice?mi smo sa 4,5 mjeseci dobili prvi,a za dva tjedna vec imamo i drugi zubic..svi se cudom cude pa mi nije jasno..mozda je malo brzo,ali ne vidim razlog takvom cudenju..malo smo brzi
Sortiraj odgovore
Najstariji