Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    31. Listopad 2014. 09:50

Evo nas po prvi put mucili po noci. Par puta se budio u placu koji bi trajao par sekundi do minutu I nastavio dalje spavati, a slini ko u prici.

14.06.2014. L ♥

• paris
    31. Listopad 2014. 10:41

Nama su sad izbile sve dvojkice! Čak i nije toliko slinio, par dana prije nego je izbila prva, a dok su mi jedinice išle van slinio je 4 mj prije! Ali nervoze i grintavosti - još po danu ok, ali po noći - ne zna se ko je bio luđi on ili ja

• ilme
    31. Listopad 2014. 21:33

Nama je prvi zubic izasao sa 4mjeseca ravno a da nismo ni primjetili,bez nacicavanja bez grintanja i za dva dana odma i drugi izasao....slinila je prije toga 2mjeaeca stalnoo i stalno je ili duda ili igracka bila u rukama...sad ocekujemo drugw zubice,nadam se da ce bit ko i sa jedinicama :))

• mala prava
    15. Studeni 2014. 22:26

Meni moj sinčić postaje nemiran po noći i stalno su mu rukice u ustima i sve kaj mu dođe pod ruku. Napunili smo tri mjeseca. Je li to prerano za zubiće?

Švrćo
    23. Studeni 2014. 20:22

Mala prava, nije prerano. Iako simptomi mogu početi dosta prije nego zubić izbije.

Švrćo
    23. Studeni 2014. 20:23

U dva i pol mjeseca moj bebač dobio je 7 zubića (8. izlazi). Bez temperature je, ali spavanje općenito mu je koma. Preko dana ga nosim i spava na meni po 20 minuta, a navečer kad jedva zaspi kreću konstantna buđenja do ujutro, plač, vrištanje, kad ga nosim, grize me za rame jer ga boli. Nacicava noću već 2 mjeseca. U tom periodu normalnije sam spavala samo 4 noći kada sam mu stavila čepić Lupocet baby (kad vidim da je vrhunac boli). Zanima me mislite li da je u redu olakšati djeci koja se jako muče sa zubima čepićem prije noćnog spavanja ili ih je bolje poštedjeti toga i ostaviti nenaspavane i da ih boli? Uskoro će napuniti 8 mjeseci.

• Ivy16
    26. Studeni 2014. 14:05

Bez ikakvih simptoma (ne računam rukice u ustima jer to radi već pola godine) jučer niknuo prvi zubić, a sutra navršavamo 10 mjeseci. Zanima me kako često sad možemo očekivati svaki novi zubić?

• kukukaka
    08. Prosinac 2014. 08:51

Evo napokon i kod nas krenuli ostali zubići, a još malo će 17 mj. Do sada je imao samo četiri zuba, dva gore, dva dolje, a sad je izašao jedan dolje, skroz je unutra, mislim da je četvorka, ne znam točno, a s druge strane još nije skroz izašao. Prve zubiće nismo ni osjetili, ali zato je s ovima koma, nespavanje, plakanje po noći. Kupili smo gel pa on malo pomogne, ali valjda kad prestane djelovati, opet ista stvar.

medsr
    13. Prosinac 2014. 15:22

Cure ,kad su vasi malci dobili prve zubice?mi smo sa 4,5 mjeseci dobili prvi,a za dva tjedna vec imamo i drugi zubic..svi se cudom cude pa mi nije jasno..mozda je malo brzo,ali ne vidim razlog takvom cudenju..malo smo brzi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.