Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    16. Veljača 2015. 11:24

Nas sigurno muce zubici.. Histericno zvakanje svega, grize, slini bas jako i nateceno mu sve, imamo jedinice dolje i vide se dvojke isto..  Nicime ne mazem, nekako sam protiv svega toga, nezz zakaj.. Ko zna kaj je unutra mislim da prestane u sek boljeti ih.. Paracetamol neke vrste vjerojatno..  probala budem sa limunom malo namazat pa javim, to je prirodni starinski lijek

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    22. Veljača 2015. 17:28

Žene, htjela bih čuti vaše mišljenje... Naime, K već 2 tjedna puno kenjka, budi se često noću uz vrisku i plač, puno češće traži dojiti, i općenito se ponaša kao da će mu izbiti zubići. Ono što mene zbunjuje je to što ne slini uopće puno, i zadnjih par dana ne stavlja ništa u usta kao prije, ne da uopće da mu pipnem desni, kad mu idem namazati sa onim gelom za desni je borba živa... Stalno me strah da možda nisu u pitanju zubići, već da dijete pati nešto drugo a ja ne kužim... Nema temperaturu, nikakvih osipa, normalno piški, ima stolicu, malo slabije prihvaća dohranu. Ima li koja neku pametnu, luda sam već? I da, donje desni su mu malo zadebljane, malo kao da su i bijele (nisam 100% sigurna jesu li bijele ili sam to ja zabrijala)... Unaprijed zahvalna! 

Krešimir 19.08.2014. <3

medsr
    22. Veljača 2015. 19:13

I da..zaboravila sam napisati..jako malo hoce dohranu i stalno je na cici..toliko da me bradavice vec bole..danas sam mu uspijela cijeli dan dati par zlica kruske,koju obozava i obicno mazne cijelu staklenku

MarijaŠ
    22. Veljača 2015. 19:17

Da budem iskrena, stvarno nema sto drugo biti. Nema trenutno temperaturu, nadam se da mu nece ni imati. Tako je nervozan, samo bi se nosio, kad mu namazem gelom, malo je mir i onda opet jovo nanovo. Mene to jako zbunjuje sto ne slini, ono-vidjela sam djecu kad im idu zubi, to su bili slinavci svoje vrste. A o dojenju da ne pričam, svako malo se tjesimo. Nije mi to zaista nista problem, i koliko god da traje, ali sam samo htjela čuti mišljenje koje od vas... Jer sam totalno zbunjena... Hvala cure! 

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    26. Veljača 2015. 08:47

Cure drage, koliko dugo je "normalno " da traje temp od zubica? 
    Naime, V-u izbija zub, sad se vec fino osjeti pod prstom mala pilica, ali ima temp vec 3 . dan danas, od kako je to to krenulo....temp nikad nije bila visa od 38,5 u guzi pa ju nisam nikako skidala....normalno jede, igra se, uglavnom je veseli, ponekad mozda malo nervozniji tokom dana, stalno je na cici i vise puta  tokom dana mi spava....
    Zvat cu pedicu popodne da vidim kaj ce mi rec, al do onda sam htjela cut vasa iskustva...malo me frka da mozda  nije nesto drugo,a ja ne kuzim i mislim kako su samo zubi..

koala123
    26. Veljača 2015. 09:06

https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/rast-zubica-ne-uzrokuje-visoku-temperaturu-2498  ne znam da li si vidjela taj clanak? vele da ako je dijete bezvoljno i malaksalo treba ic doktoru al svakak nazovi pedicu da vidis kaj ce ti rec. a misek mali. nadam se da ce ga to sto manje mucit i cim prije proc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.