Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    13. Prosinac 2014. 20:32

I mi smo tak smijesni..i hvala bogu za sad bez ikakvih poteskoca

mmama2
    13. Prosinac 2014. 22:15

nama se vide jedinice dolje, nije ništa natečeno, malo je nervozniji ali tek predvečer.. nadam se da budu izašli kao i braceku mu, da ja i ne znam da idu dok nisu vani već.. svi do jednog, a ima ih sve.. prvi bili sa 7 mjeseci i evo prije druge godine svi bili vani.. držite fige da si budu braceki po tome pitanju slični

url=https://lilypie.com]

Kokolina
    18. Prosinac 2014. 20:45

Znam da zvuči ludo, ni sama nisam mogla vjerovat...ali mi imamo uskoro 3 mjeseca i već nam je izašao mali dio zubića. točno se osjeti pod prstom. a slinjenje i nervoza nam je na maksimumu 

Nyka
    06. Siječanj 2015. 20:34

Kod nas je pak situacija da malac ima skoro 11 mjeseci i ni Z od zuba. Slinjenje je na maximumu, ne bi se ni pas Beethoven posramio te količine sline. Ali zubeka - no no.

antonio
    09. Siječanj 2015. 06:23

Euo moja malena ima 5 mj i tri donja zubica cetvrti isto polako se nazire a gore nema nikakve naznake za zubice.,.,jako mi  slini a kad joj izbija kroz noc samo jeca.,.,.tako mi je zao jer ju boli kad stavi prstic povrjedi se dok ne izbije vana sve gura u usta

MarijaŠ
    17. Siječanj 2015. 04:49

Moj K ce evo za koji dan napuniti 5 mjeseci. Vec neko vrijeme sam primjetila da ga jako zulja i svrbi čeljust, ali ne slini toliko jako, tako da ne mislim da ce uskoro zubici. Vise mi se cini da nam je ovo tek priprema. Ono sto me zanima - da li ih vise to smeta i zulja noću? On se jadnicak budi svako malo - nekad za sat vremena, nekad za 15 min, nekad uspije odspavati 2h. Vec sam sve ostalo isključila, i nekako mi se cini da je bas to u pitanju. I to kad se probudio, gurnuo bi u usta sto stigne-moju ruku, komad pidžame, tetru...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tinna1410
    17. Siječanj 2015. 08:30

Moj ima 6 mjeseci i svi simptomi od slinjenja, razdrazljivosti, placa kad se ozljedi s igrackom itd..su nam prisutni od 3 mj i sve si mislim sad ce sad se..ali nista prosla vec tri mj i ni cut za izbijanje, tek unazad mjesec dana, ocrtavaju se dva donja zuba s vanjske stranr desni, pa cekamo kad ce, ali strpljenje je vrlina..tako nekako..uglavnom ogrlica od jantara nije bila od neke pomoci, gelove nisam htjela koristiti jer i i ovako imaju kratkotrajno djelovanje, ali zato homeopatske granulice na bazi kamilice (skoro svaka ljekarna ih ima) su nam dusu dale..stvarno ga umiri i smiri simptome (i dalje su prisutni, ali u blagom obliku)..3x3 na dan oko pola sata prije obroka, noc spava super zbog toga..i mi naravno..pozz

Ljubav najveca 7.7.2014.

mmama2
    17. Siječanj 2015. 17:47

nama izbile jedinice <3 <3.. malo, ali baš malo je razdražljiv.. slini ko hulk, curi po podu doslovno slina, grize i sve je u ustima već više od mj dana... ali imamo zubiće 

url=https://lilypie.com]

Kokolina
    21. Siječanj 2015. 12:24

Daklem zene, dajte me prosvijetlite 
    s prvom curkomnisam ni osjetila niti jedan zubic pa mi je ovo sad sve novo. Dora ce preksutra 4 mj i vec 2 mj obilno slini, gura sake u usta i nervozna je. Kupili smo ogrlicu i homeopatske kapi i super sunam pomogle da je malo manje nervozna. Ali nocas koma-budenje svakih sat vremena uz plakanje. Ni cica ne pomaze, samo nosanje. Imalaje i laganu temp, jako je vristala. Evo i sad jednako, samo nosenje pomaze donekle. Sad mi recite je i to znak da je zubic jako blizu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.