Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    28. Rujan 2014. 23:13

nama je prvi zubic izbio neki dan-točno kad je punio 4 mj zasad je sve ok, nista posebno osim pojačanog slinjenja i guranja šakica u usta. kupila sam mu one ''igračkice'' za žvakanje, ali ih ne želi.  I mene isto zanima kakva su iskustva s jantarnom ogrlicom?

sretnamama3
    29. Rujan 2014. 10:44

moja kćerkica je dobila prvi donji lijevi zubić sa 6 mjeseci.. drugi nam izbija već dva dana, a ima 7 mjeseci.. slinila mi je od 2 mjeseca.. kad nam je prvi zubić izbijo istovremeno smo imali i problema s nosićem, ali nije imala temperaturu.. samo ju je nosić i zubić mučio.. sad mi je tako smiješna dok se nasmije a zubić se bijeli, taj jedan jedini za sad.. =)
    predivno mi je to vidjet, još nemogu vjerovat da sam dobila predivni poklon od boga..
    lijepi pozdrav curke moje..  

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

Švrćo
    30. Rujan 2014. 15:48

Moj bebac ima 6 mjeseci i sve jedinice. Jako ga muče kad se umiri, uglavnom dok spava pa puno plače, vrišti i često se budi, a preko noći cijelo vrijeme hoće sisati. Nadam se da je to faza jer mi nairirtira bradavice kroz noć. Baš neki neugodan osjećaj, kao da gricka sa zubićima.

Švrćo
    29. Listopad 2014. 09:24

Cure, moj mali još uvijek nacicava svaku noć, već tjednima. Po danu spava 3 puta po pol sata max i to na meni, a noću se budi valjda 30 puta. Neki savjet?

Madrugada
    30. Listopad 2014. 08:56

Ma svrco ne brini,moj plavojko je ekstra osjetljiva mimoza od početka :-)vjerujem da nece tebi biti tako do 10 mj.ja sam pokusala sa jant.ogrlicom al to ga pak iritira za vrat pa skida :-(

• paris
    30. Listopad 2014. 16:27

Cure, evo da se i ja pohvalim  Nakon dvotjednog nacicavanja dnevnog, noćnog i svakakvog i nejedenja imamo 4 nova zubića  Prvi su izbili sa 5 mj, sad ima 10 mj.

Madrugada
    31. Listopad 2014. 09:27

Hvala Paris,ovo me utješilo.nadam se da ce tako uskoro biti i kod nas,grintavost,nervoza,nacicavanje vec tj.dana.Isto puni 10 mj za koji dan.I koji su mu to zubici izbili?čestitam ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.