moj mali ima 10mj i tek sad mu je poceo izbijat prvi zubic,a slini u velikim kolicinama jos od kad je imao 4mj i za sad nije bilo vecih problema osim kaj imamo puuuunooo sline
Drage mame dobro vam jutro... nova sam na forumu i ova tema me posebno zanima jer imam bebicu koja ima 11 mjeseci i još ni jedan zubić... je li istina da je bolje da kasnije izbiju ili je to samo priča...
u životu sve ima svoje vrijeme i mjesto... :-)
Mi ćemo za par dana imati 4 mjeseca i čekamo zubić jako slini,grize sve živo i dosta je razdražljiva gel baš i nepomaže ...kakva su iskustva s jantarnim ogrlicama?
Ovo vristanje koje ga budiviz sna natjeralo me da tromjesecnom djetetu ipak provirim u usta (obicno samo provirim da ne bi bio soor), kad ono donje trojke bijele, gnojne...nisu jos probile, kad se stavi prst zulja, e sad kad ce tko zna...
Prvo idu donje jedinice, nemoguće je da trojke izbijaju, one izbijaju kasnije. Prvo donja dva, pa gornja dva.
I ja nekako mislim da tesko da idu trojke. Jer one obicno izbijaju nakon sto izadju jedinice, dvojke i cetvorke, cini mi se preoptimisticno da bi sve ove preskocilo i prvo izasle trojke.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Znam, i meni to cudno, vjerojatno se samo vise bijele kroz meso, ne mora znaciti da ce izbiti skoro ( nadam se da ipak nece da jos spavamo neko vrijeme)
Sortiraj odgovore
Najstariji