Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anna13
    17. Rujan 2018. 20:43

Kristina i moji jajnici su policisticni i normalno je da ih osjećamo jer ko zna kada te ciste pucaju ,ja sam bila u ivf postupku ,i nakon  transfera m ise dosta malih folikula koji nisu popucali pretvorilo u cistice tako da me dugo nakon toga smetalo i bolilo, i ginekolog mi je na svakom pregledu to i potvrdio, tako da si ti sigurno u pravu a ne taj koji te pregledao 

url=https://lilypie.com]

angel2803
    17. Rujan 2018. 20:48

Hvala MalaTajna222 i Župčica ❤

Timi95
    17. Rujan 2018. 20:59

Cure, dal vas mozda peku grudi? Mene u zadnjih par dana i pocele su kao rasti, nekak9 su punije i teze 🤔

17. Rujan 2018. 22:47

Tamsi

Cure, dal vas mozda peku grudi? Mene u zadnjih par dana i pocele su kao rasti, nekak9 su punije i teze 🤔

Mene jako bradavice peku, a jučer i danas baš bole cijele grudi tako da se ne mogu ni nasloniti normalno kad ležim. Izgleda da rastu cicke hehe

Nego, mene je danas i žgaravica uhvatila nakon soka od naranče.. Što vama pomaže kod toga? 

Timi95
    17. Rujan 2018. 22:53

Piki13

Tamsi

Mene jako bradavice peku, a jučer i danas baš bole cijele grudi tako da se ne mogu ni nasloniti normalno kad ležim. Izgleda da rastu cicke hehe

Nego, mene je danas i žgaravica uhvatila nakon soka od naranče.. Što vama pomaže kod toga?

Bas boli 😏
    Meni za zgaravicu pomaze soda.. ili donat.. probaj s tim 

Kristina 30
    17. Rujan 2018. 23:23

Piki Tamsi mene isto grudi svrbe,peku ponekad me tak neka bol uhvati u njima koda me nest cuka iznutra,grdi osjecaj.. Izbjegavaj sokove od naranca,breskva marelica jer oni poticu pojacani rad zgaravice😑

18. Rujan 2018. 07:35

Jutro cure:)
    Dobrodošle nam nove curke i čestitam na dobrim pregledima i nalazima
    Je li netko počeo raditi tablicu termina i spolova?
    Ne mogu dočekati pregled u petak, baš nervoziram...joooj...još nisam sigurna osjećam li bebicu ili sam si umislila 
    Ljuta sam na sebe, u prvoj trudnoći sam bila bas smirena, sve mi je bilo ravno, a sada malo malo pa brinem oko nečega, a stvarno mislim da nemam razloga
    Nego, trudnička roba....već sam bila u h&m-u, nije mi neki izbor... znam da ima ona Mama nova, nekada je c&a imao trudnički odjel (imam super traperice od njih, prošle 4 trudnoće i vratile mi se kao nove). Gdje još da tražim, a da nije skupo...trebaju mi tajice i eventualno neke tunike, moram u nečem pristojnom na posao 
    I kada netko vidi da će u Lidl doći trudnička roba, mooolim vas obavijestite nas tu velikim slovima

malac_28
    18. Rujan 2018. 07:50

Jutro svima 😀 čestitke na dobrim pregledima i nalazima nifty-a 😀
    Župčica ja pijem i folacin i elenatal u kojem ima folne, tako mi je doktor rekao pa najbolje da se savjetuješ s njim 😊
    Bammi ne znam jel tko počeo raditi tablicu. Mogu je i ja napraviti ako nitko ne stigne, ionako nemam kaj radit 😀 Što se tiče odjeće, nisi našla u h&m-u tajice? Ja sam si baš neki dan uzela kod njih i super su mi, udobne jako 😊 ne znam otkud si, ja sam iz Zagreba i bila sam u Areni i tamo sam našla tajice. Imaju još trudničke robe, ali nisam baš gledala jer još nemam potrebe za tim. 

marica25
    18. Rujan 2018. 08:20

Jutro i od mene 😊

malac_28 ja sam pila elenatal danas je zadnji rekli su mi u ljekarnoj da se elenatal pije do 13.tjedna a elebaby od 13.pa do poroda
    A iza ima elemama sto se pije dok se doji 
    Cak vidim da je ovaj elebaby bogatiji vitakinima omegom 3 takoder sadrzi folnu 

Beba
    18. Rujan 2018. 08:33

Jutro cure, ja sam do 13.tj pila samo folacin a onda sam počela još i elebaby. Ja sam si kupila onaj jastuk kad je bio u Kauflandu i 2 tajice ,mislim da su bile 39 kn,neću ništa kupovat dok mi ne bude trebalo,ionako mi je ormar pun stvari i moram napravit čistku jedan dan,u biti općenito mi sve to kupovanje predstavlja napor,a onda me hvata panika da jadna moja beba,sve će joj falit.Ma valjda ću pokupovat to najosnovnije ,ima još vremena.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.