Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    17. Rujan 2018. 13:05

tim

Tamsi ma bit ce kilica samo da ja krenem opet jest nadobudno u Lidl otisla reko mozda mi se nesto svidi zdravo pa si pojedem…. bezveze sam isla krosan s maslacem mi je bio jedina kolko toljo prihvatljiva ponuda u Lidlu 😂 voce samo truli kod mene a uvijek sam zdravo jela i voljela voce i povrce ali sad nista…

Oce oce 😁 ma ni kod mene voce, ali povrce je svaki dan na meniu 😋 ak nakupovala sam se toliko slatkisa 😂 obozavam cokoladne kekse ili neke buhtlice od cokolade, nutella, cokolino 😂 sad jedem bez griznje savijesti 😅 

• tim
    17. Rujan 2018. 13:36

Haha bravo bitno da ima i zdravog u meniju samo sto ja imam i dijabetes pa zapravo nesmijem slatko pa me i seceri muce  zbog ovog jela al evo brojim sitnk do 12 og tjedna i nadam se da ce sve to stat. Sto se tice slatkisa svaka trudnica koja moze si priusti normalna stvar kazem ak to sce kombiniras za zdravim menijem sve je super :)

Beba
    17. Rujan 2018. 13:41

Tim kako se ti snalazim s tim šećerom? Ja imam ovaj gastacijski,makar dr kaže da je trudnoća mala pa je možda i od prije i moram jest sve ove neukusne stvari😂. Napravila sam profil u petak pa idem sutra vidit kako je.Jesi na inzulinu? Meni su rekli jest samo integralno,ne masno,ne slatko,voće male količine.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Župčica
    17. Rujan 2018. 14:00

Omerta

Župčica, i meni se to cini rano.. ok je za potvrditi trudnocu odnosno da se vidi da je sve ok, ali za srceko ces se mislim morati strpiti jos koji tjedan. Ja 26.09. idem na pregled kod dr, ali ovdje u Danakoj ti je to kao da dodjes kod svoje dr opce praske. Vjerojatno ce ne samo izvagati, izmjeriti tlak i otvorit trudnicku knjizicu. Pitat cu ih s obzirom na prijasnji rani spontani, da li me mogu poslati u neku kliniku/bolnicu na rani uzv. Ako ne budu htjeli, onda cu ici kod privatnika jer bas mi se ne ceka 10tjedana.

Ma znam...Ja bi radije pričekala 7-8 tj  ali idem samo jer imam problema s tlakom tj imala sam prije trudnoće, pa kad mi je već dala brzo termin da popričam s njom u vezi toga.... Lakše mi je oči u oči nego telefonom... A ja uvijek kažem u Božje ruke....

Anna13
    17. Rujan 2018. 14:07

Malu

18 tjedana i evo vec 3-4 dana osjetim pokrete 😊😊

Malu i ja sam 18 tjedan i mislim da i ja osjećam pokrete ,ali nisam sigurna, već sam nešto slično osjetila i prošli tjedan, ali ne svaki dan.
    Kako kod tebe to izgleda,kod mene jako nisko kao da pukne mjehuric ili lagano kao da me nešto dodirne, ne mogu to ni opisati 

Timi95
    17. Rujan 2018. 14:07

tim

Haha bravo bitno da ima i zdravog u meniju samo sto ja imam i dijabetes pa zapravo nesmijem slatko pa me i seceri muce zbog ovog jela al evo brojim sitnk do 12 og tjedna i nadam se da ce sve to stat. Sto se tice slatkisa svaka trudnica koja moze si priusti normalna stvar kazem ak to sce kombiniras za zdravim menijem sve je super :)

Meni je prije 3 godine bio nesto povisen secer vise od 7, a sad mi je manje od 5, tako da jedem sve.. inace pazim na prehranu i vjezba, al ovih 9 mj si zelim priustiti sve sto mi se jede.. nece mi bit problem smrsaviti 😁 to me najmanje brine

Timi95
    17. Rujan 2018. 14:08

Anna13

Malu

18 tjedana i evo vec 3-4 dana osjetim pokrete 😊😊

Malu i ja sam 18 tjedan i mislim da i ja osjećam pokrete ,ali nisam sigurna, već sam nešto slično osjetila i prošli tjedan, ali ne svaki dan.
    Kako kod tebe to izgleda,kod mene jako nisko kao da pukne mjehuric ili lagano kao da me nešto dodirne, ne mogu to ni opisati

A tako isto i mene, dole kao da mi nesto lagano prođe 😁

Malu
    17. Rujan 2018. 14:46

Hahah meni je bilo tako prva 2 dana kao baloncic da pukne ali sad kad stavim ruku na stomak bas osjetim udarac. I muz je jedan dan osjetio. Jedan dan bude vise pokreta ujutro drugi dan navecer.  Kako kad. Danas na ultrazvuku kao da je stavljala rucicu u usta 😁 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

angel2803
    17. Rujan 2018. 14:56

Pozdrav drage mame..samo da podijelim lijepu vijest s vama. Danas sam dobila rezultate Nifty plus testa.
    Beba je zdrava..i dobit cemo curicu 😍❤

Beba
    17. Rujan 2018. 15:22

angel2803

Pozdrav drage mame..samo da podijelim lijepu vijest s vama. Danas sam dobila rezultate Nifty plus testa.
    Beba je zdrava..i dobit cemo curicu 😍❤

Čestitke! Koji si tjedan?

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.