Ja nisam radila te testove, samo nuhalni nabor preko ultrazvuka i sve je u redu.. rekli su da nema potrebe da se placa toliko ti testovi kad se moze na jeftiniji nacin.. im cak i besplatno tu u Hr vadis krv i vidis se dal je sve okej.. drago mi je da je sve u redu i treba biti 😍 sve imate curice 😍😍😍
Moj je dečko 😊, ovo šta je besplatno,to je statistika koja je u 25% pogrešna,a ovo je isto statistika koja ima točnos 90%,a jedino šta je 100% je amnio koja ima svoje rizike.Ja sam to radila zbog svojih godina.
I ja sam ga radila zbog svojih godina..i prva beba mi je..
Ja nisam radila te testove, samo nuhalni nabor preko ultrazvuka i sve je u redu.. rekli su da nema potrebe da se placa toliko ti testovi kad se moze na jeftiniji nacin.. im cak i besplatno tu u Hr vadis krv i vidis se dal je sve okej.. drago mi je da je sve u redu i treba biti 😍 sve imate curice 😍😍😍
Moj je dečko 😊, ovo šta je besplatno,to je statistika koja je u 25% pogrešna,a ovo je isto statistika koja ima točnos 90%,a jedino šta je 100% je amnio koja ima svoje rizike.Ja sam to radila zbog svojih godina.
I ja sam ga radila zbog svojih godina..i prva beba mi je..
Beba jupii deckic i tvoj 😊☺ a da, cula sam da je bolje napraviti ako si starija trudnica, onda bolje platit vise i znas da je sve u redu, nego da moras misliti o tome.. bitno da je sve u redu
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
A moja beba je ivf ,pa sam čitala da su i tu povećani rizici,uglavnom sad mi je puno lakše,također prva beba.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sad sam 18+4 i jos ne vidi🤔 ovih vaginaleta imam 6 tak da za 6 dana koristenja,a rekla sam mu da me bole jajnici pa mi je reko da jajnici ne bole u trudnoci jer miruju? Prvi put cujem..ne kuzim od cega se onda vlazim? Bas me boli tu kod desnog jajnika dok se ispisam pa moguce da je i s urinom nesto sutra ga idem dati pa cu znati..
Sad sam 18+4 i jos ne vidi🤔 ovih vaginaleta imam 6 tak da za 6 dana koristenja,a rekla sam mu da me bole jajnici pa mi je reko da jajnici ne bole u trudnoci jer miruju? Prvi put cujem..ne kuzim od cega se onda vlazim? Bas me boli tu kod desnog jajnika dok se ispisam pa moguce da je i s urinom nesto sutra ga idem dati pa cu znati..
Kristina moguće je da jajnici bole ,jer mene već par dana baš lijevi boli. Bila sam u četvrtak na pregledu i dr je rekao da imam dosta folikula na jednom i drugom bez obzira na trudnoću i pitao me bole li me jajnici. Ni meni se još odredio spol ,rekao je da nije siguran pa ćemo pricekat do idućeg puta .
url=https://lilypie.com]
Cure volite li kestene? Jao ja se sad sjetila na kesten pire, pa makar i onaj ledov u casici.ali cini mi se da jos nema toga u ducanima😭
Cure koje su radile nifty bas mi je drago od srca a su bebe super :)))))))
Anna ja inace imam policisticne jaknike i bas osjecam da me boli i onda mi veli da me nemre boljeti jajnik 🙄ono koda ja ne znam pa svako najbolje pozna svoje tijelo jel tak? Bas mi je valjda upalica u pitanju tak da jedva cekam dok legnem i idem spavati da si stavim vaginaletu i kroz par dana mi bude bolje.. Nisam isla k svom ginekologu nego zamjenskom posto moj tek od srijede radi a nisam htjela cekat do srijede kad me malo pecka dole da mi se jos to do srijede ne pogorsa..i onda me tak ultrazvucno pogledal bezveze da si bebu nisam vidla ni nist😑totalni seljober😡
Joj malatajna nasmija me... Ja se ne sjecam da sam ikad u trudnocu imala neku neodoljivu zelju za nekom hranom.. Nezgodno je to..
Kristina nadam se da prodje to brzo i da nece vise bolit....
Super za nifty i sto su bebice ok...
Ja imam jedno pitanjce? Da li uzimate dodatno folnu ili je dovoljno sto se pije u prenatalu? Ja pijem prenatalne samo od Solgara pa nezz je li dovoljno to...
Zupcica hahah ee meni stalno dodju neke zelje. I to ovako navecer kad popusti mucnina. A tokom dana nemam , jer mi je mucno.strah me samo da ne gubim kg jer sam ionako mrsava. Ovo za folnu ; reci ce ti gin, nista ne brini. Ja sam do prvog pregleda uzimala samo 200 folne, ali uzimas je i u hrani. Onda mi je ona jos dala novalac da pijem .
E pa dobro jer je u ovim ima 400... Ma ja sam sve pozaboravljala... Ne bi da sam prvi put trudna...😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji