da.da, svašta će oni probati samo da ih prodaju.
Ja sam isto bila u Sloveniji u subotu zbog kolica za blizance, baš ništa nismo vidjeli. Jesi gledala po Zg/RH? Mi smo našli u West Gate-u u Baby landu, Bebetto for2, 3 u 1, zasad najbolja kolica koja smo vidjeli uživo. Pokušavamo još ABC design vidjeti uživo pa da konačno padne odluka.
Mi smo se odlucile na bebetto definitivno... Cijenom su najprihvatljivija a i stvarno ljepo izgledaju
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Marica25 znam da se od 13.tjedna pije elebaby, ali ja ću do negdje 14.tjedna pit elenatal i folacin jer mi je trudnoca 2 tjedna manja nego po zm.
Beba ja nažalost nisam uspjela kupit taj jastuk iz kauflanda, a morat ću neki jer si sad stavljam obični ukrasni jastučić između nogu 😂
Dobro jutro cure! Ima li koja danas pregled? Meni je poslijepodne i bas sam uzbuđena danas bi mozda mogli i saznati spol ako se bebica namjesti kako treba..
Ni ja nisam uspjela kupit jastuk u kauflandu,sve se brzo rasprodalo..mislim da si ga budem sama napunila i sasila..😂
Ja imam danas,ali zbog dijabetesa,a napravit će i uzv sigurno,ali se ne smijem ništa nabrijavat jer mi onda i tlak bude granični🤦,tako da ne doživljavam ovaj pregled😂
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ciao cure 😊 ma da, neka bol me u grudima i bas pece uzasno..
I ja cu bebetto kolica, samo ne znam dal crna ili tamnosiva 🤔
Bammi ne znam jel tko počeo raditi tablicu. Mogu je i ja napraviti ako nitko ne stigne, ionako nemam kaj radit 😀 Što se tiče odjeće, nisi našla u h&m-u tajice? Ja sam si baš neki dan uzela kod njih i super su mi, udobne jako 😊 ne znam otkud si, ja sam iz Zagreba i bila sam u Areni i tamo sam našla tajice. Imaju još trudničke robe, ali nisam baš gledala jer još nemam potrebe za tim.
Bila sam u CCO east, nasla sam traperice, osatlo je bilo bzvz, u ostacima, nis velicina, niti jedne tajice... Mozda su nadopunili, skoknut cu opet. :)
Ja sam do 12/13tt pila folacin od solgara, sad sam na Novalacu.
Banana jastuk jos nisam stavila u pogon, lijena sam ugurati ga u jastucnicu, ali dobra stvar :) Jedino ga ja nisam nikad koristila za dojenje, za sve drugo jesam
Cloud, sad vidim da spominjes ABC desing, imam njihovu Cobru, na 3 kotaca...zaljubila sam se na prvi pogled i jos sam zaljubljena kisobran kolica sam jedva nesto malo koristila, cobra je divna za voziti
Sretno curke Beba i Pukica na pregledima danas!!! Mi i dalje s upalom uha ali danas je bolje :) Takoder razmisljamo o bebetto kolicima jedino sto im je "mana" kazu da su glomazna i teska. Ne znam, vidjet cu tek kad krenem u obilazak... 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji