Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    17. Rujan 2018. 09:57

Zupcica, ja sam bila 5+4 i nismo cuki srceko rekla je dr.da je rano i da cemo iduci put, onda sam isla sa 7+6 i tako je lijepo kucalo :)) ocu ti reci da ako ne cujes da je to sve normalno jer je to jako rana trudnoca .a digod u nekoga se i jako rano vec cuje ☺  

Župčica
    17. Rujan 2018. 09:57

da.da moja sestra je za blizanke imala mclaren  kolica za blizance i bila je prezadovoljna lako se sklapaju i nisu teška... 

Timi95
    17. Rujan 2018. 10:29

tim

Tamsievo vidim da samizgubila nit sa temom vec 😂 uglavnom ne povracam skrenule su u 6 tj alu su konstantne od kad se probudim do kad ne odem spavat ssmo period kad spavam sam okej i izgubila sam 2 kg sad sam na 54 kg valjda cu krenut nes dobivat nemam zelju za bas nicim jedem cisto jel moram svi govore o zdravoj prehrani ja jedva ista stavim u usta jedva cekam opet uzivat u hrani nadam se ds cu uskoro…

Pocet ces jest, ne brini. Ja sam usla u 17. Tj i ako sam mozda dobila pola kile.. a pocela sam jesti dosta i sad jedem sve, osim brze hrane koja mi se gadi.. a trbuscic polako raste 😊
    Cure imate na preko interneta kolica za blizance, onako spojena jedna uz drugu i bas su lijepa.. http://djecjakolica.eu/kategorija-proizvoda/kolica/kolica-za-blizance/  link

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Župčica
    17. Rujan 2018. 11:14

MalaTajna222

Zupcica, ja sam bila 5+4 i nismo cuki srceko rekla je dr.da je rano i da cemo iduci put, onda sam isla sa 7+6 i tako je lijepo kucalo :)) ocu ti reci da ako ne cujes da je to sve normalno jer je to jako rana trudnoca .a digod u nekoga se i jako rano vec cuje ☺

Hvala ti draga, Nego sam u prve dvije trudnoće išla kasnije s prvom tek 13 tt jer nisam skontala da sa, trudna ranije, a s drugom me naručila u 8 tt pa nisam imala tih problema... I sad mi kaže bez da me pitala kad mi je ZM hoćeš doći u četvrtak... mislim se bolje pričekat još tjedan da se barem nešto vidi na ultrazvuku, pa smo stavili utorak..

Malu
    17. Rujan 2018. 11:40

Daaannn....pozdrav svim mamicama i nadam se da ste dobro. Mi smo sad od dr. Sve je ok, placenta se malo pomaknula pa nije vise toliko rizicno 🙏🏻  i dr misli da je cura 😊  idemo hrabro dalje. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Omerta
    17. Rujan 2018. 12:01

Župčica, i meni se to cini rano.. ok je za potvrditi trudnocu odnosno da se vidi da je sve ok, ali za srceko ces se mislim morati strpiti jos koji tjedan. Ja 26.09. idem na pregled kod dr, ali ovdje u Danakoj ti je to kao da dodjes kod svoje dr opce praske. Vjerojatno ce ne samo izvagati, izmjeriti tlak i otvorit trudnicku knjizicu. Pitat cu ih s obzirom na prijasnji rani spontani, da li me mogu poslati u neku kliniku/bolnicu na rani uzv. Ako ne budu htjeli, onda cu ici kod privatnika jer bas mi se ne ceka 10tjedana.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MalaTajna222
    17. Rujan 2018. 12:16

Malu super vijesti, koliko si sada trudna,?
    Omerta razumim te skroz.sretno i da je sve super 

Malu
    17. Rujan 2018. 12:23

18 tjedana i evo vec 3-4 dana osjetim pokrete 😊😊

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Ivana_G
    17. Rujan 2018. 12:50

Cure, zna li koja nekog dobrog URL privatnog u Zg-u? Ja muku mucim s upalama uha zadnjih mj dana i nocas opet uhvatilo :s Uzas!!! 😓

• tim
    17. Rujan 2018. 12:52

Tamsi ma bit ce kilica samo da ja krenem opet jest nadobudno u Lidl otisla reko mozda mi se nesto svidi zdravo pa si pojedem.... bezveze sam isla krosan s maslacem mi je bio jedina kolko toljo prihvatljiva ponuda u Lidlu 😂 voce samo truli kod mene a uvijek sam zdravo jela i voljela voce i povrce ali sad nista...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.