Drage sadasnje i buduce mame, da vam se napokon pridruzim, presretna sam sto sam naisla na vas. U sestom tjednu sam, odnosno 5+1, jos uvijek na uzv nisam vidjela svoju mrvicu ali se nadam najboljem na sljedecem pregledu. Lijep pozdrav
Bog lena.5 i ja sam se tek pridružila.... Mi smo točno tjedan dana razlike.... Ja tjedan manje T. Dobro nam došla,,, Još je rano da se išta vidi... Mene moja naruči tek oko 7-8 tj... Evo ja još nisam ni zvala za naručit se ...
Pozdrav cure,vidim puno ste pisale,šta se tiče prehlada i ostalog,nama trudnicama je oslabljen imunitet pa to nije ništa neobično da nas svašta lovi.
Da da šta se tiče tih kolica čula sam da postoji neka opcija da nekako zakačiš dvoja obična kolica zajedno,meni se to čini super,jer ako ste u šetnji sami imaš dupla a ako imaš nekog da ti pomaže može svako svoja vozit.
Mi još ništa nismo kupili,nekako mi je tlaka,i inače nisam nešto od šopinga,valjda ću sve zadnji čas.
Mi smo ovaj vikend bili na Cresu i Lošinju malo za promjenu,muž se kupao, a budući da u srijedu uzimam zadnji crinone 🎉 pitat ću dr dal' sad smijem i ja.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Prvo dobro jutro mame 😘 jaa sam se napokon napokon napokon naspavala zadnja 2 mjeseca jako lose
da.da evo ja vec polakl gledam gdje naci kolica za blizance iako je jos dobar period ispred nas ali gledajuci po drugim forumima na tu temu i po internetu nece bit lagan posao to. I nebi da mi jedna beba bude tkzv cusnuta negdje. Nekad je bilo tako lijepih kolica za blizance gdje oba djeteta imaju em zraka em preglednost neku. Tako da ako stvarno nista ne nademo ovdje bojim se da cemo morati malo dalje ic u potragu
lena.5 dobrodosla i zelim ti ugodnu trudnocu bez svih tih tegobica. Ali da jos je rano ja sam vec kraj 12tj i tek sad polako fino vidim bebe
Hvala puno na dobrodoslici, znam da je rano ali znate i same kolicinu nestrpljenja u prvoj trudnoci koja se jeeedvaaa cekaa. Ugodne trudnoce zelim nam svima. 😍
Tamsi evo vidim da samizgubila nit sa temom vec 😂 uglavnom ne povracam skrenule su u 6 tj alu su konstantne od kad se probudim do kad ne odem spavat ssmo period kad spavam sam okej i izgubila sam 2 kg sad sam na 54 kg valjda cu krenut nes dobivat nemam zelju za bas nicim jedem cisto jel moram svi govore o zdravoj prehrani ja jedva ista stavim u usta jedva cekam opet uzivat u hrani nadam se ds cu uskoro...
Dobro jutro svima😊 ja sam nocas nesto slabasno spavala, jos su me i macke isokirale.. Nema mi male pa su mi se one razvukle po krevetu, inace od kada se rodila, jedva da ponoci siđu do sobe, a kamoli da spavaju s nama😏
Tim, nadam se da ce ti mucnine uskoro prestati, sto se tice bebe ne brini za zdravu prehranu, beba dobiva iz tebe sta treba, a ti cim mozes, nadoknadi.
Ovo gore malo cudno zvuci, nadam se da ste me skuzile😂
da.da zanimljivu ideju ti je dala😂 iako postoje slicna kolica, meni su uvijek bila cudnjikava, zasto jedno dijete ima super pogled, a drugo zuri u naslonjac🤔 frendica je s blizankama koristila mclaren za blizance, mislim da je bila zadovoljna...ali samo mislim😂
Ja sam vidila u baby centru ili magic baby , nemogu se sjetiti, ovi vikend, kolica za blizance peg perego ali onako lijepo gledaju oboje naprid(sta je i normalno, a ne da jedno dijete gleda u naslonjac i nema zraka).onako su fina, nemaju one rucke za voziti nego preko cijeloga(ono da mos ruke staviti di oces dok vozis, a i podici ).jer neki tate su npr. i malo visi ljudi, a i mame.
Žene moje pozdrav vam svima... nisam zapamtila ko je sve bolestan ali želim svima brz oporavak....
S drugom trudnoćom sam u ovom ranom dijelu imala želučanu virozu s visokom temperaturom... Izbedirala sam jasnog muža..... Sad sam ok... ali imam glavobolje i to me osim bolova u stomku grudima i lagane mučnine najviše smeta...
Zvala sam ginicu i dala mi termin 25. 09. Tada ću biti T 5+2... Htjela me je stavit još ovaj tjedan ali nemoguće mi je da se čuje još srce pa nisam htjela... Kontam da ću se samo izbedirati ako ne čujem srce... A moguće da se ni tad još neće čuti... ali eto neka isto obavim pregled prvi pa će biti lakše...
Bammi hvaka na savijetu pijem elevit oa se nadam da bar s tim nadoknadim nesto i da cu se uskoro noc prebacit na sve zdrave namirnice kad me produ mucnine jel i povrce mi tesko pada i voce... :/
Sortiraj odgovore
Najstariji