Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    16. Rujan 2018. 18:58

MalaTajna222

Vece trudnice , sta radite? Evo ja sam sada super, nadosla od onog svega jutros. Odmaranje doma danas 😉

Hej, mi smo bili brati gljive. Malo svjezeg zraka 😊 i sad kuham veceru .. ne mogu vise bit doma, bas mi je dosadno.. sad kad bude hladnije cu cesce setat ☺

• da.da
    16. Rujan 2018. 19:14

Dobrodosle nove cure i sve najbolje... 
    Jucer sam bila u slo u baby centru... Naravno nemaju kolica za dvojceke ali teta mi je ponudila rijesenje koje neznam ko lud bi prihvatio... Neka standardna kolica za jedno dijete ispod kojih se makne kosara za namjernice i stavi se kosara sa drugim djetetom...tako da ro drugo dijete em sto gleda plastiku od brata ili seke em sto ima 5cm slobodnog zracnog prostora za udahnuti hahahahahhahaha..  Boze sacuvaj

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Pukica
    16. Rujan 2018. 19:32

Ja sam provela dan na plazi, vise nema toliko turista i bas je mirno...stalno mislim o hrani to mi je postala glavna okupacija, ako ne planiram sto za rucak onda za veceru i tako u krug 

tata_me_zove_zlato
    16. Rujan 2018. 19:40

Ja sam se jako prehladila... Juce me uhvatilo ujutro, nos katastrofa, temperatura, grlo i evo danas kasalj... Nocas sam sedela od 1 do 5, nisam mogla disati na usta  odmah se gusim jer astmu imam. Evo sad nema temp, ali nista bolje nije, strasno se plasim noci 😭😭😭 muz bio bolestan pocetkom nedelje, cerka u sredu kratko nesto, sin u petak i naravno dokacilo i mene na kraju

url=https://lilypie.com]

Kristina 30
    16. Rujan 2018. 20:28

Zlato bas mi je zao da ti je tak..bude proslo samo se cuvaj i naoruzaj se vitaminima🤗
    Tamsi i ja cekam hladnije tj neku lijepu jesen i miris sume dok kroz nju secem,jedva cekam😇

MalaTajna222
    16. Rujan 2018. 21:35

Tamsi bas si bila vrijedna danas svaka cast.
    Pukica , a isto ih ima jos uvijek previse :)) 
    Tata zelim ti ekspresno ozdravljenje i da noc ti bude laka😙
    Cure vapim skupa sa vama za jeseeeen. Ajme setnjice ujesen kad te sunce fino grije;)

marica25
    16. Rujan 2018. 22:23

tata_me_zove_zlato

Ja sam se jako prehladila… Juce me uhvatilo ujutro, nos katastrofa, temperatura, grlo i evo danas kasalj… Nocas sam sedela od 1 do 5, nisam mogla disati na usta odmah se gusim jer astmu imam. Evo sad nema temp, ali nista bolje nije, strasno se plasim noci 😭😭😭 muz bio bolestan pocetkom nedelje, cerka u sredu kratko nesto, sin u petak i naravno dokacilo i mene na kraju

Ocito je neka virozica u zraku i ja sam 3 dana temp imala kasljala uzasno sad samo nos zacepljen i sad svi oko mene temp dobili pa bjezim od njih .. puno caja pij i nek prode sto prije 😘

Kikiriki
    16. Rujan 2018. 23:19

Nove cure dobrodosle i uredne trudnoce zelim! Svakim nas je danom sve visee 😍😊 

Za kolica za blizanceke 🤣😂 ta prodavacica je bome inovativna,stvarno stvasta 😂🤦🏻‍♀️ 

-Uh,danas nas svih ovdje nesto bolucka.
    Mene boli zeludac. Nesto izmedju grceva i pecenja. Ma ne kuzim ni sama. Popijem kamilicu i bolje mi je,pa za sat vremena opet isto. A nisam nista sumljivo pojela,ni tesko. 🤷🏻‍♀️

Sad opet kamilica i pokusaj spavanja. Nadam se da ce nam svima vec ujutro biti bolje! Laku noc mame i bebice! 😘😘

Daddy's girl and mommy's world! ❤

b-b-k
    16. Rujan 2018. 23:43

Bok cure
    Dobro dosle nove trudnice 😊 
    Vidim da se dosta mucite sa prehladama i virozama, evo ja muku mucim sa alergijama i sada mi je jos i jace i luda sam vec, valjda 20 puta na dan kihnem 🙄
    Inace mi smo umali pregled u petak i napokon da je malac bio malo aktivniji inace je uvijek spavao, bas ga je bilo lijrpo vidjeti kako mrda nozicama, ljubav mala 😍😍

Cloud
    17. Rujan 2018. 07:35

da.da, svašta će oni probati samo da ih prodaju. 

Ja sam isto bila u Sloveniji u subotu zbog kolica za blizance, baš ništa nismo vidjeli. Jesi gledala po Zg/RH? Mi smo našli u West Gate-u u Baby landu, Bebetto for2, 3 u 1, zasad najbolja kolica koja smo vidjeli uživo. Pokušavamo još ABC design vidjeti uživo pa da konačno padne odluka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.