Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2018. 13:13

Ivana mene tvoj opis odmah podsjetio na pocetak sestrinih problema sa stitnjacom, a proslo je jako puno vremena od pojave takvih simptoma do dijagnoze...Ne kazem da je kod tebe isto, nisam dr☺️ali bilo bi dobro da doktorici na pregledima kazes kada imas te epizode, mozda opet vaditi hormone stitnjace... Samo prijedlog, stitnjaca zna poluditi u trudnoci, a vazno ju je drzati pod kontrolom🙂
    I mene danas muci glad, a svasta sam vec pojela..🙈 Sad samo cekam da i m kaze da je gladan pa da zgrijem rucak😏

16. Rujan 2018. 13:20

Pukica

I ja imam problem sa crnjenjem kad se dizem, inace bi mi ljeti to bio problem a sada jos vise. U ginekologice mi je na mjerenju tlak uvijek skolski. Nego curke kakve ste vi na emocionalnom planh, ja sam do sad bila dobro al sam u zadnjih tjedan-dva postala full razdrazljiva, placljiva, sve mi zivo smeta

I ja sam postala plačljiva i živac. Iako, propala nam je opcija da si sredimo stambeno pitanje tako da me i dalje čeka suživot sa svekrom i svekrvom i ne znam ni sama kuda ću sa stvarima, bebom itd. Luda sam od svega, jedva čekam da pobjegnemo u svoja 4 zida, a sad nam je sve propalo i skroz sam tužna i jadna tako da ne pripisujem to hormonima. Mislim da bi jednako bilo i da nisam trudna...

Timi95
    16. Rujan 2018. 13:26

I moje emocije su poludile.  Placem na gluposti, znam bit nervozna i gladna sam samo 🙄 dobro da sam mrsava haha kod mene samo trbuh raste.  Kako kod vas? 😊

16. Rujan 2018. 13:41

Evo, opet placem na film... Puno vise nego bih inace plakala, smijem se sama sebi i placem😂

Tamsi, blago ti se... Ja nemam osjecaj da rastem na sve strane, ali roba i vaga tvrde drugacije🙈
    Prvi put sam natukla 18kg, izgubila kilu ili dvije tjedan prije poroda, nisam bila toliko natekla taj zadnji tjedan valjda.. A gubila sam te kile dosta dugo, tek kada sam se vratila na posao sam dosla na staru kilazu😖

Omerta
    16. Rujan 2018. 13:59

MalaTajna222

Omerta i meni taj sirup nije bio ukusan ali sam ga pila zimos kad nisam bila T. Sad mislim da bi mi ga bilo jako tesko popit jer meni novalac kapsule izazivaju jaku mucninu. Ali ako motes svakako ga pij jako je dobar proizvod.

Da to i mene muci.. Doza od 20ml se podijeli na ujutro i navecer. Mislim da navecer nece biti problem jer se tokom dana vec pojelo tako da nije na prazan zeludac, ali ujutro prije jela hmm.. mislim si mozda da pomjesam sa malo soka od narance. 
    Inace u prvoj trudnoci mi je od Elevita par puta bilo mucno dok sam pila popodne, pa sam prebacila navecer i sve super.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

malac_28
    16. Rujan 2018. 14:55

Omerta i ja trenutno pijem taj sirup, meni baš fino miriše, ali da, kad ga progutaš je bljak i ostaje odvratan okus u ustima pa si ja prije pripremim doručak i odmah stavim nešto u usta i ok mi je. Inače, meni je teta u ljekarni rekla ako baš ne mogu prije obroka da mogu i dok jedem pa probaj tako, možda će ti bit lakše.
    Nove cure, mirnu i urednu trunoću vam želim. 😀
    Ja isto imam nizak tlak, ali oduvijek mi je 90/50 pa nemam baš nekih tegoba, valjda sam već navikla. Čak mi se sad u trudnoći znalo vrtit kad mi je bio malo viši. 😂

16. Rujan 2018. 15:01

Piki, bas mi je zao sto vam je propala opcija za vlastita 4 zida...i da su najbolji roditelji/svekici na svijetu, vjerujem da je potrebno puno energije,  strpljenja i zivaca za zajednicki zivot.. Nadam se da ce vam se uskoro otvoriti nove opcije🤗

angel2803
    16. Rujan 2018. 18:08

marica25

angel2803

marica25

Pozdrav svima :) evo nova sam na ovom forumu i gledam gdje da se javim za par informacija. Prva mi je trudnoca 11+4 tt i stizu blizanci pa smo preuzbudeni jer bas nismo ocekivali odmah 2 bebice 😊
    Zanima me dali je ijedna imala tokom trudnoce imala temperaturu 37.5 i grlobolju jer 2 dana me to muci danas dezurnog doktora zvala i lijepo mi rece da ne dolazim da ne mogu ni preko reda da me pregleda da stojim kuci i pijem cajeve . Bili smo na kontroli u srijedu i sve je bilo u redu sa bebama i dokt.kaze da je trudnoca uredna.

Pozdrav marica25. Najprije čestitke na bebicama..ja sam u 12 tjednu..i pocetak trudnoce mi obilježila prehlada..grlobolja..upala sinusa..al sve je proslo samo od sebe..puno caja od kamilice..odmaraj..
    Nadam se da ce ti uskoro biti bolje.

Hvala ti puno 😊😊
    Evo jutros ko nova kihnem tu i tamo al temp se vratila na 37 sto je normalno kazu u trudnoci.. 😏
    Tako da se nadam da nas vise nece prehladica uhvatit

Ma super..tako to valjda ide. Samo se čuvaj i uživaj u trudnoći..😊

16. Rujan 2018. 18:09

bammi

Piki, bas mi je zao sto vam je propala opcija za vlastita 4 zida…i da su najbolji roditelji/svekici na svijetu, vjerujem da je potrebno puno energije, strpljenja i zivaca za zajednicki zivot.. Nadam se da ce vam se uskoro otvoriti nove opcije🤗

Hvala Bammi  Posložiti će se nekako valjda.

MalaTajna222
    16. Rujan 2018. 18:42

Vece trudnice , sta radite? Evo ja sam sada super, nadosla od onog svega jutros. Odmaranje doma danas 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.