Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2018. 09:20

Prijavljujem nizak tlak i vrtoglavice, zapravo tlak mi je u trudnoci normalniji nego inace, ali imam vrtoglavice i tzv. tlakuse (kada se naglo ustanem ili sagnem i ispravim ili gledam i radim nesto prema gore..).
    A emocionalno.. 😂 Jucer sam se 2 puta rasplakala..ali draze mi to nego kada sam nervozna😁

Župčica
    16. Rujan 2018. 09:30

Da omerta negdje smo 10 tak dana razlike... U nas prave prvi pregled 7-8 tj barem moja gin... A meni je oov kao sto vidis po tickerima 3 trudnoca... Najsmjesnije mi je sto je identicno kao s drugom... Dakle i 2012 kad sam zatrudnila zadnja M mi je bila 19. 08.  I isto smo negdje nasred ciklusa odlucili idemo neceno se vise paziti pa sto bude i ja oba puta isprve zatrudim... Sad sam i ja na iglama do prvog pregleda....

angel2803
    16. Rujan 2018. 09:37

marica25

Pozdrav svima :) evo nova sam na ovom forumu i gledam gdje da se javim za par informacija. Prva mi je trudnoca 11+4 tt i stizu blizanci pa smo preuzbudeni jer bas nismo ocekivali odmah 2 bebice 😊
    Zanima me dali je ijedna imala tokom trudnoce imala temperaturu 37.5 i grlobolju jer 2 dana me to muci danas dezurnog doktora zvala i lijepo mi rece da ne dolazim da ne mogu ni preko reda da me pregleda da stojim kuci i pijem cajeve . Bili smo na kontroli u srijedu i sve je bilo u redu sa bebama i dokt.kaze da je trudnoca uredna.

Pozdrav marica25. Najprije čestitke na bebicama..ja sam u 12 tjednu..i pocetak trudnoce mi obilježila prehlada..grlobolja..upala sinusa..al sve je proslo samo od sebe..puno caja od kamilice..odmaraj..
    Nadam se da ce ti uskoro biti bolje. 

• nesska
    16. Rujan 2018. 10:21

Jutro curee, evo da i ja prijavim prvu vrtoglavicu u ovoj trudnoci. Znaci jutros kad sam se ustala nisam znala ocu li pasti u nesvjest ili se ispovracati. Na kraju sam sjela, vrtilo mi se jos malo i proslo. Bas gadan osjecaj, kao da si pijan a trijezan si haha. Valjda sam se naglo ustala..

marica25
    16. Rujan 2018. 10:43

angel2803

marica25

Pozdrav svima :) evo nova sam na ovom forumu i gledam gdje da se javim za par informacija. Prva mi je trudnoca 11+4 tt i stizu blizanci pa smo preuzbudeni jer bas nismo ocekivali odmah 2 bebice 😊
    Zanima me dali je ijedna imala tokom trudnoce imala temperaturu 37.5 i grlobolju jer 2 dana me to muci danas dezurnog doktora zvala i lijepo mi rece da ne dolazim da ne mogu ni preko reda da me pregleda da stojim kuci i pijem cajeve . Bili smo na kontroli u srijedu i sve je bilo u redu sa bebama i dokt.kaze da je trudnoca uredna.

Pozdrav marica25. Najprije čestitke na bebicama..ja sam u 12 tjednu..i pocetak trudnoce mi obilježila prehlada..grlobolja..upala sinusa..al sve je proslo samo od sebe..puno caja od kamilice..odmaraj..
    Nadam se da ce ti uskoro biti bolje.

Hvala ti puno 😊😊
    Evo jutros ko nova kihnem tu i tamo al temp se vratila na 37 sto je normalno kazu u trudnoci.. 😏
    Tako da se nadam da nas vise nece prehladica uhvatit 

MalaTajna222
    16. Rujan 2018. 11:17

Ej cure evo i mene.. jucer sam bila super danas od jutra povracam , bas sam slaba skroz. Sem caja i meda nemogu nista. Pokusat cu koju vocku sad pojesti. 

• Ivana2707
    16. Rujan 2018. 11:41

Ja nemam problema sa tlakom, 115/60. Ali nikad mi nije bio visok, vise nizak. Kod mene se nekad isto dogadja da mi se zacrni, samo ja imam i problem s tim da mi srce pocme nenormalno lupati iz cista mira, naravno, onda se ja jos vise prepadnem. Al u zadnje vrijeme kad mi se to dogodi ,samo mi se zacrni kao da cu se onesvijestiti i gotovo, dok bi prije lupanje znalo trajati i po 5min, ili  cak krace, iako se meni cinilo kao cijela vjecnost. Srce sam snimala prije par godina kad mi se to pocelo dogadjati, sve bilo ok, stitna isto tako ok. Nadam se samo da me nece taj horor pratiti kroz trudnocu, u prosloj sam to izbjegla , nije mi se nijedanput dogodilo. Ja vjerujem ako je sve ostalo ok, iako nisam odavno radila ekg, da su mozda neki napadi panike, iako ja nisam uznemirena bila ni najmanje kad mi se to pocelo dogadjati, al ajd znaj, podsvijest je cudna

Omerta
    16. Rujan 2018. 12:25

Evo ja kupila onaj sirup Floradix. Sadrzi zeljezo, vit c, b vitamine... i mogu rec da je malo bljaki. Ima li neka jos da ga je koristila u trudnoci, ako da, kako ste ga podnjele? Navodno bi trebao biti blag za zeludac.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Kristina 30
    16. Rujan 2018. 12:50

Ja sam danas gladna od kad sam otvorila oci i samo jedem non stop nesto..a grudi me opet bole bas rastu ful a grudnjak nema sanse da nosim osim topica☺️

MalaTajna222
    16. Rujan 2018. 12:58

Kristina 30

Ja sam danas gladna od kad sam otvorila oci i samo jedem non stop nesto..a grudi me opet bole bas rastu ful a grudnjak nema sanse da nosim osim topica☺️

Joj zeno zavidim ti .samo jedi kad ti prija. ja gladna ko vuk a mucnine me ne pustaju i ne daju danas nista :((
    Zab sam napisat Marica i ostale nove cure; dobrodosle nam :) 
    Omerta i meni taj sirup nije bio ukusan ali sam ga pila zimos kad nisam bila T. Sad mislim da bi mi ga bilo jako tesko popit jer meni novalac kapsule izazivaju jaku mucninu. Ali ako motes svakako ga pij jako je dobar proizvod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.