Ivana2707- joj vjerujem da si se prepala,ma bitno da nema krvarenja,odmaraj se danas sto vise mozes.
Marica25- dobrodosla i duple cestitke!! 😍😍
Urednu,skolsku trudnocu zelim! 😊
Sto se tice upale grla probaj grgljati sa sodom bikarbonom ( razmutis 1 mala zlicicu sode bikarbone u casi vode) i onako kao sa vodicom za usta grgljas i pljunes. Meni to uvijek pomogne.
Temperaturu sam imala samo jedan dan i pila sam paracetamol od 400 mg i proslo je.
Tatino zlato-eh za tlak zaista ne znam,moj je non stop nizak pa mi se stalno zijeva ili vrti,ali dr kaze da je to ok.
Tamsi-brzi oporavak! I moj dragi danas isto tako boluje. Samo je dobio antibiotik jer je njemu bakterijska upala grla. 😑 Sopam ga vitaminima i cajem od djumbira samo da sto prije ozdravi da ja jos ne pokupim jer pola toga ni prirodnog nesmijemo kamoli neke jace antibiotike 😶😑
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ah spavanje...ustajem se piskiti,pa sanjam samo ruzne snove i tako realne da znam poceti mrmljati na glas 🤦🏻♀️ na kraju se probudim umornija nego sto legnem.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Bas imamo problem s tim spavanjem 😏 jedino po danu mogu normalno spavati, al opet mi se pocne piskiti pa me probudi.. ma nista ne smijemo od trava, tako da ce se samo izlijeciti..
Tako mi se pije vruci kakao i jede neka torta od cokoladeee 😍😂 bas sam sretna sto mi se otvorio apetit 😆
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Žene moje jeste žive? Obaveza na sve strane a vremena premalo 😅 Da hoce kad malo hladnije vrijeme da se dobro najedem i naspavam 😂
Kikiriki hvala puno 😘😘 ma sto se trudnoce tice zaista ni mucnina ni povracanja nista nemam uzivam bas al me malo ova temperaturica oborila
Tamsi - suosjecam sa spavanjem ja sam zamijenila bila noc za dan noci ko sova dan prespavam pa pokusavam to vratit pa sam zadnjih dana u 3 vec budna trcim na wc pa poslije nikako zaspat 😪
Marice i ja sam imala temperaturu i upalu sinusa u prvom tromjesečju, užas . Pij što više tekućine možeš i pokušaj ne jesti teško. Ja sam popila samo jedan paracetamol kroz to vrijeme. Odmaraj i bit će to dobro 😊
Ja se jos mucim s tim mucninama nikako da posustanu sad sam 11 tj i sve ocekujem kolko jos moram trpit to....
Tata ne znam... Nisam se jos cula s doktoricom... Ona zna za moj tlak... Ja sa isto dobila atenelol prije trudnoce i pila ga full malo i presla na tu alternativu tj prirodni caj... Danas mi nije dugo potrajao tlak...sad mi je oko 125/ 80... Ali dobro si mi ovo rekla da ne smije biti 3 sata visok.... Ja samo legnem kad me uhvati a i ja svako malo mjerim...
Isla sam ja na raznorazne pretrage ali neznaju razlog...
Zupcica, i ja sam bila na pretragama i prosto je hronicno visok. Ekg i uzv srca uredni, bubrezi... Navodno od stresa koji sam ranije u zivotu prozivela, pa je tu izbilo.
url=https://lilypie.com]
Evo i mene danas sam cijeli dan provela s mm jer sutra vec odlazi..Novim curama buducim mamicama zelim dobrodoslicu i mirnu i bezbriznu trudnocu.🤗
Nesto me muci..ponekad me zna boljel u predjelu dvanesterca vjerojatno znate di..ne kuzim od ceg? Danas me drugi put boljel😒
Sto se tice temperature bitno da ne prolazi 38,ja sam u 11 tt bila prehladena i grlobolja,nisam htjela nist od sepsoleta. Kupila sam limun i limun jela i cjedila u vodu i pila i kuhala domacu kadulju i grgljala,domaca juhica i puno voca i mirovanja i proslo je😇
Sortiraj odgovore
Najstariji