Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana2707
    15. Rujan 2018. 13:52

Dobrodoslle nove mame. Ja imam pregled u iduci ponedjeljak, 24.09. Jedva cekam, nadam se da ce sve biti ok. Inace su svi nalazi u redu, malo se bio zabrinuo zbog manjka zutih tjelasaca (kako bi to prevela s njemackog ) koji kako sam skuzila cuvaju trudnocu, bas sam neupucena u to. Al posto je na ultrazvuku sve bilo ok , nije mi davao nikakve lijekove. Samo jutros sam se probudila nesto kao menstrualni bolovi me bili uhvatili, nije mi bilo svejedno, al sad je sve opet ok, i nije bilo ni krvarenja ni ista, tako da se nadam da ce to sve biti ok. Inace ja sam u Austriji, ovo mi je druga trudnoca i zadovoljna sam svojim ginekologom do sad u obje trudnoce, nadam se da tako i ostane ;)

sova12
    15. Rujan 2018. 14:10

Moj je odličan s obzirom koliko pacijentica ima. Meni je ovo druga trudnoca ali jos je uvik malo u tajnosti..znaju oni koji tribaju znat i bas uzivamo u nasoj maloj tajni

MalaTajna222
    15. Rujan 2018. 14:45

Kikiriki drago mi je da je sve ok!!!
    Zupcica drago mi je da si tu dosla :)))))
    Sova ja sam u st u gin. 
    Ja sam isto bila sa 8tt sad brojim dane pa idem sa 12tt. Bas se brinem jer ce biti 4 tjedna. Ali ako je sve ok nema potrebe cesce ici.

marica25
    15. Rujan 2018. 15:06

Pozdrav svima :) evo nova sam na ovom forumu i gledam gdje da se javim za par informacija. Prva mi je trudnoca 11+4 tt i stizu blizanci pa smo preuzbudeni jer bas nismo ocekivali odmah 2 bebice 😊
    Zanima me dali je ijedna imala tokom trudnoce imala temperaturu 37.5 i grlobolju jer 2 dana me to muci danas dezurnog doktora zvala i lijepo mi rece da ne dolazim da ne mogu ni preko reda da me pregleda da stojim kuci i pijem cajeve . Bili smo na kontroli u srijedu i sve je bilo u redu sa bebama i dokt.kaze da je trudnoca uredna.

tata_me_zove_zlato
    15. Rujan 2018. 15:17

Dobrodoslica svima 😊
    Zupcica, ja sam krenula sa pretragama zbog neuspelih pokusaja oplodnje u 12om mesecu i tada mi je ustanovljen visok pritisak. Nikada pre, u svoje prve dve trudnoce nisam imala problem.Uglavnom,odmah sam dobila terapiju, naravno znali su da planiram trudnocu te sam dobila lekove koje zene smeju u trudnoci. Odreagovala na njih i evo prvih 20.nedelja trudnoce sam ok. Skolski onako. Bio je 170sa 120,sada merim 5 puta dnevno jer sam opterecena... I ovakva sam

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    15. Rujan 2018. 15:19

Zupcica, sta tebi dr kazu?? U pravu si, morala bi regulisati, u trudnoci je za donji i 90 visoko. Moj dr kaze ako imam 140sa90 i to 3 sata da mi ne padne, hitno u bolnicu. Srecom,jos se nije desilo, nadam se i nece

url=https://lilypie.com]

Timi95
    15. Rujan 2018. 15:35

Dobrodosle nove cure 😁 i sretno ☺
    Ja imam gin u Hr i Slo, oba su super 😁
    Neko vrijeme je cudno pa mi se spava cijeli dan i bas sam usporena 🙄
    Ne znam kako je s visokim tlakom, al ja imam niski 85/57 i tako, najvise do 110 se digne, al opet donji do 60 samo.. gin kaze da je to dobro..
    Evo ja sam ti prehlađena, ubija me grlo, a i kasljem, temp nisam mjerila. Doktorica mi je rekla da mi ne da antibiotik, nek samo prođe, tako da pijem caj..

marica25
    15. Rujan 2018. 15:47

Tamsi

Ne znam kako je s visokim tlakom, al ja imam niski 85/57 i tako, najvise do 110 se digne, al opet donji do 60 samo.. gin kaze da je to dobro..
    Evo ja sam ti prehlađena, ubija me grlo, a i kasljem, temp nisam mjerila. Doktorica mi je rekla da mi ne da antibiotik, nek samo prođe, tako da pijem caj..

E pa da i meni su rekli caj i dali su mi septogal kao za trudnice septolete da uzimam .. a valjda ce proc sto prije 😥

Timi95
    15. Rujan 2018. 15:51

marica25

Tamsi

E pa da i meni su rekli caj i dali su mi septogal kao za trudnice septolete da uzimam .. a valjda ce proc sto prije 😥

Ma hoce, to je samo neki lagani virus.. jedino ako imas anginu ti mora dat antibiotik, ovako nista..
    Kako vama cure ide sa spavanjem tokom noci? Ja se stalno budim 😏

• nesska
    15. Rujan 2018. 16:17

Ja prvo tesko zaspem, jer kao da mi se pred spavanje zacepi nos, pa se borim s disanjem, a onda kad zaspim budenje svako par sati jer moram piskiti hh, al odem na wc i poslije odmah zaspem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.