Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    15. Rujan 2018. 11:18

Bok tota cestitam i zelim skolsku trudnocu...
    Mi smo malo cekali s trudnocom zbog mog tlaka koji je skako ne previse ali za mene s 31 godinom donji ne bi smio biti 100... Pila sam na prirodnoj bazi caj koji je pomogao i krenuli na bebu... Uspjelo nam s prvim ciklusom...ali evo drugi dan moj donji tlak je 100... To me bwz trudnoce nije zamaralo ali sad me nlje strah... Je li ima koja jos problema s tlakom? Najgore je sto sam mislila raditi jer za mene nemaju zamjenu... A ovako mislim da ce me doktorica poslat laganini na mirovanje......

• tim
    15. Rujan 2018. 11:31

Bok cure ja vas evo pokusavam sve popratit negdje sam napisala vec ali evo sa onim kvrzica.a je sve okej mucnine me jos uvijek muce bila sam malo zauzeta faxom la nisam bila skroz prisutna na ovome sad sam napokon to rijesila pa pokusavat sve ovk sta sam propustila nadoknadit 26.09 idemo na pregled bit ce vec 13 tj bit ce bebica vec 😁

Župčica
    15. Rujan 2018. 11:34

tata_me_zove_zlato

Zupcica, dobrodosla, cestitam ti i ovde od srca ❤️🙏

Hvala draga 😘😘

sova12
    15. Rujan 2018. 12:34

Dobro dosle i cestitam novim trudnicama 😇.
    Mi idemo 25.09 na pregled ako se ne varam..
    Ja sam u Omišu kod ginekologa di ste vi? Kako ste zadovoljne?

Kikiriki
    15. Rujan 2018. 12:39

Nove cure dobrodosle! 😍😍 Cestitam i uredne trudnoce zelim! 😊

Tim-dobrodosla nam nazad! Vec sam se zabrinula sta je bilo,di si. Drago mi je da je sve ok! :) 

Sta radite danas? Evo ja planiram ispeglati brdo robe ali mi se taako neeeda. Sva sam usporena i pospana 😴 ah,jedva cekam da  izadje za godinu dana onaj Effie uredjaj sta sam pegla robu,odma to kupujem! Mogu sve ali peglat mrzim! 😑😖 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• nesska
    15. Rujan 2018. 12:54

Book curke, evo vec neko vrijeme vas pratim iz prikrajka pa mislim da je vrijeme i da se pridruzim. 
    Mi smo danas 9+1 i jako sam uzbudena jer nam je ovo prva trudnoca. Pregled tek s 12tt, mislim da cu poludijeti do tada. Bas me nekako zivcira to sto nista ne znam, jel i vas narucuju svako cetiri tjedna na pregled. Kako uspijevate docekati to? Ja bi najrade da mogu svaki dan ici i gledati jel sve okej hahah
    .

• nesska
    15. Rujan 2018. 12:58

nesska

Book curke, evo vec neko vrijeme vas pratim iz prikrajka pa mislim da je vrijeme i da se pridruzim.
    Mi smo danas 9+1 i jako sam uzbudena jer nam je ovo prva trudnoca. Pregled tek s 12tt, mislim da cu poludijeti do tada. Bas me nekako zivcira to sto nista ne znam, jel i vas narucuju svako cetiri tjedna na pregled. Kako uspijevate docekati to? Ja bi najrade da mogu svaki dan ici i gledati jel sve okej hahah
    .

Mislim bila sam prvi put s 8 tt i sad sam opet narucena za 4 tjedna, nego kad sam procitala ovaj svoj post ispada kao da nisam  nikako ni bila na pregledu.

E da i posto sam imala slabo krvarenje odnosno smeđarenje na pocetku, pripisali su mi utrogestan, gin je vidio kao hematom..preporucio mi je mirovanje, ali keks o kojem se prije pisale nije spominjao, mm i ja se bojimo da nebi sto poremetili, sto bi mislite? 

Kikiriki
    15. Rujan 2018. 13:13

Nesska-dobrodosla i cestitam! 😊
    Uh,isto tako jedva izdrzim od pregleda do pregleda i svaki put se iznenadim kako se beba promijenila i narasla. 😍
    Sto se tice odnosa,ja sam isto malo krvarila u 8.tt,smedji iscjedak je bio i bila sam na progesteronu do 12.tt i u to vrijeme nismo imali odnose,sad dal je zabranjeno ne znam ali mi smo se bili malo strpili za svaki slucaj.

Kikiriki
    15. Rujan 2018. 13:18

Sova12- ja sam u austriji,za sad sam zadovoljna svime. Vidjet cemo do termina ima jos dosta pa ih necu previse hvalit da se ne pokvare 😉😂

15. Rujan 2018. 13:32

Pozdrav novim curama, dobrodosle i zelim vam skolsku trudnocu🤗
    Mislim da je svima tesko cekati da prodju ta 4 tjedna od pregleda do pregleda, pogotovo u pocetku dok jos ne osjecamo udarce, kasnije se barem javlja 😁 Nama je pregled u petak i jedva cekam, a onda u sljedeci cetvrtak anomaly scan i 4D, to jos vise iscekujem😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.