Kristina30 ti si kao ja, cim mi takne trbuh ja mu ne dam i gurnem ga.. al sad ili bocno ili sam ja na njemu i cak ja legnem na bok al se okrenem za iza, i to je super.. malo kombinirajte, stalni isto dosadi. Cak sam mislila probat stojeci.. zamisljam se s velikim trbuhom haha kako cemo onda 😂 to sam i ja citala, tako da ne brinem..
I ja cekam jesen da zahladi, kod nas na moru ima oko 26 stupnjeva, al jos dr tjedan i hladnije, jedva cekam ☺
Bok cure,evo mene ne brinite se sve je ok! 😊
Iscjedak je prestao,vjerovatno je od stresa bio i dosao. Sad se malo vise pazim da se ne stresiram oko nepotrebnih stvari.
Nisam stizala se javiti jer kupujemo kucu,pa sto zavrzlama je bilo sa vlasnikom koji je prodaje,na kraju smo odustali od nje trazimo drugu. Dragi je imao rodjendan pa sam i tortu radila,pa trazila haljinicu za svadbu jer u nista vise ne stanem,a opet premali mi je trbuh za trudnicke haljine,a prevelik za normalne,plus tu je kod nas dosla sva zimska kolekcija tako da sam jedva nasla,a stomacic je u par dana bas izvirio posteno 😊. I tako non stop sam imala sta za radit pa kad bi dosla doma i legla gotovo,odma bi zaspala bez da sam mobitel ni uzela u ruke.🤣😂
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Nove cure dobrodosle!!! Bezbrizne trudnoce zelim!
Cestitam na curicama i deckicima,vidjela sam da su i imena vec izabrana,svaka cast bas mi je drago!! 😍🤗😊
Mi idemo u cetvrtak na pregled i jedva cekaam,nadam se da ce sve bit ok. 🤗
Kod nas je bio trudnicki i baby tjedan u Lidlu pa sam si nakupovala tajica od S do L,taman sad ovo pisem u ovim S jer su takoo udobne i ne stiscu ma milinaa.
Uzela sam i jednu pidzamu za kasnije kad bude veliki trbuh i baby stramplice i carapice! Bas sam se rastopila plus sve je pamucno i udobno,zao mi je samo da nisam jos koju pidzamu za sada si uzela. 😏
Tako da kad dode u Hr trudnicka roba odite bacit oko! :)
-eto sad sam se raspisala da nadoknadim ove dane 🤣,nadam se da ste mi sve dobro 😊 ps. Jel se javila Tim? Mozda mi je izmaklo citajuci zaostatke,ali cini mi se da je nije tu dugo bilo. 🤔😔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki, dobro je 😊
Odnosi... Sve ucestaliji kod mene. Kako se budim po noci za toalet, pa onda ne mogu zaspati, jos ga i 0tad budim... Prvo se pobuni tako pospan , ali posto ne odustajem, brzo se zainteresuje i on 😁🤣 tako da skoro svakodnevno, a nekad i par puta dnevno eto ako me stigne nocu. A kazem mu:beba je kriva, ona me budila 😉
url=https://lilypie.com]
Kikiriki drago mi je da je sve dobro 😁😊 hehe ☺
Tata oho vi ste vrlo aktivni 😊😁 neka neka
Hahahha e to je prava tema... Nama su u pocetku branili odnose a kad smo dobili blagoslov od dr onda je krenulo udri brigu na veselje
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Pozdrav svima... Evo i ja se prijavljujem k vama... Ja sam u dosta ranoj fazi trudnoce... Sutra ulazim u 5 tj... Dakle tek smo ugledali plusic prije par dana... Sad slijedi iscekivanje prvog pregleda...
Zelim svima skolske trudnoce 😁
Zupcica, dobrodosla, cestitam ti i ovde od srca ❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav!
Žene moje drage, nova sam u grupi. Išla sam na icsi oplodnju i odmah sam ostala trudna. Na 1.pregledu dr. je rekao da vidi 2 gestacijske vrecice. Sada sam trudna 6 tjedana..u 7.tjednu idem na uzv pa cemo vidjeti koliko ce srceka kucati! Zahvaljivam Bogu sto sam se prebacila u ovu grupu!
Zelim vam svima lijepu trudnocu!
Sortiraj odgovore
Najstariji