Da vas pitam nesto intimno..dal se vi imate odnose sad u trudnoci? Na pocetku trudnoce je mm bil strahu da nekaj bebi ne napravi,onda sam mu opet sve detaljno objasnila a i ja sam imala bas zelju jer su mi hormoni divljali i nisam povracala imala sam samo mucnine al mi je to pasalo..a sad😏 imam blokadu u glavi..sad mislim ja svasta..da mozda bebi smeta kaj se ja micem jako gore dole s tim da sam u lezecem polozaju na boku,pa me strah da nebi krvarila,pa me strah za spermu da se slucajno nebi otvorila..s tim da mi je s trudnocom sve u redu i zatvorena sam,nist me ne boli tokom odnosa al mi se problem opustiti i uzivati jer samo o tome razmisljam..ja ne znam kak bude kasnije dok mi bude trbuh jos veci😑i s tim da imamo 3/4 odnosa cijeli mjesec kad je on na terenu😒molim savjet
Mi od pocetka imamo odnose.. cak par puta na tjedan i sve je okej.. jedino sto ne mogu dozivjet orgazam, valjda nisam skroz opustena, al mi pase i njemu pase i sve je okej. Nije neki divljacki seks, al ono, normalno, polako.. sperma ti ne moze bas nista, jos je zdrava, pogotovo na kraju trudnoce, jer poboljsava porod 😊
Ako ti gin ne zabrani, znaci da mozes
Ako je sve u redu zasto ne. Mi za sad ne smijemo nista 🤦🏼♀️ Dr mi je rekla da mi je za sada placenta previa i mirovanje tako da 👎🏻
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Bok, cure...ja danas umirem od vrucine, jedva sam cekala zavrsit s poslom i doma lezati u hladu mraku😶
Sta se tice probave, u pocetku mi je bila uzasna, uzasna, uzasna... Mrvicu mi je pomogla svakodnevna kombinacija donata, kefira, sirupa za probavu, sljiva, lana, Mg... Sve sam uzimala samo da bude malo lakse...sada redovito uzimam probiotik, kefir, zobene...i ok je probava, a uskoro cu (nadam se) prestati sa probiotikom i poceti s Mg..
Ida, drzim fige da je hematom, vjerijem da je veliki strah, ali pokusaj se odmoriti i psihicki i taj dio nam je vazan🤗
I ja se pitam di je Kikiriki, valjda je ok sve..
Kristina, ako je sve ok, beba je zasticena posteljicom, plodnom vodom i sluzavim vag cepom... Nece nista do nje doci😉 Nadji pozu/e koja ti odgovara i go for it! 😁
Ajme cure moje nikako da se javim, a stranica hrpa...drago mi je da se družite, ja zadnjih dana slabo stignem tipkati.
Ida stvarno se nadam da će sve biti oke, moguće da je bio neki hematom ili slično...bitno da srceko kuca i pokušaj se što manje brinuti mada znam da je teško...
Nove cure dobro došle...
A od starih nam osim Kikiriki, nema ni Valentine dugo, nadam se da je samo preseljenje razlog.
Aosijek gdje si nam ti?
Kristina ja sam na prvom pregledu kod privatnice pitala jel smijemo i rekla je da smijemo samo da bi možda bilo dobro koristit zaštitu zbog infekcija tako da mi imamo normalne odnose čak se u ničemu ne ustručavam dok god me ne boli dolje jedino smo malo smanjili na 2-3 puta tjedno. Što se tiče orgazma, mene nekad nakon njega zna malo zaboljet dolje, ali ne uvijek i nisu jaki bolovi i brzo prođu. Čitala sam da je to normalno jer ti se maternica tad grči, ali da beba ništa ne osjeti.
Tamsi ni ja nista od orgazma nemrem jednostavno jer mi je blokada v glavi i dok idem nest citat onda svasta procitam i samo o tome razmisljam..s prvom trudnocom nisam o tome mislila jer sam bila da moram tak reci jos balava kaj 19 god sam imala di bi o tome mislila ili negde procitala a sad😰znoj me obljeva. Ne znam valjda se bum mogla opustiti koji put i ne razmisljati o tome al poznavajuci sebe tesko..
Malac i ja sam citala o tome onda sam nasla ovo citiram;”tokom orgazma posteljica uistinu na kratko vrijeme dijete opskrbljuje s manje krvi. No to je vježba za djetetov krvotok, a nikako manjak koji bi mu mogao nanijeti štetu.” I nist lose ne pise,sve jasno,al o tome razmisljam dok se s...i fuckaj ga..i tjesim se s tim ono 3/4 puta mjesecno pa di ce kaj bit al badava..ne znam problem mi je v glavi😬
Bami ne da je vrucina nek neka sparina ubija me to jer mi stvara neki pritisak..jedva cekam neku lijepu jesen🍁🍂 a kaj se poze tice😂svakakve su kombinacije. Jucer mm oce standardnu pozu da je kao na meni al ne cijelim tijelom i probamo i sve ok al se malo priblizil trbuhu,a ja njemu nist s toga bebu mi bus zgnjecil😂a jedva mi dotaknul malo trbuh😂 prezastitnicki sam nastrojena i zbilja sam dugo htjela bebu pa me valjda to koci neki zastitnicki oklop..🤗
Cure šta se keksa tiče meni je dr na hitnoj rekla da ne zapostavim muža kad prestanem crinone koristit,tako da može se slobodno ako dr nije izričito zabranio.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ovo je najbolje vrijeme za keksanje, jos smo pokretne i gipke, kada budemo XXL mislim da se broj mogucih poza znacajno smanji Sljedeci tjedan, tj. vec sutra princeza ide kod mojih, pa se nadam da cu biti odmornija nakon posla
Ma vrucina, sparina, sve me muci... Jos kad sam danas procitala da kao stize toplinski val sljedeci tjedan morat cu otic kupiti ljetnu trudnicku robu za posao, jer ne znam sta da vise obucem, da bude pristojno, da mi cice stanu, pa cak i trbuh, i da se ne kuham u tome
Sortiraj odgovore
Najstariji