Cure, imam pitanje. Rekao mi je doktor da mi je željezo malo nisko, odnosno na granici i dao mi je neki sirup floradix. Jel ima koja iskustva s tim? Kakav je i kako djeluje? Ja bi to voljela prirodno riješiti ako ide, a on mi je odmah taj sirup dao pa sad nisam pametna.. Volim ciklu i jedem ju, ali moram pazit jer imam dosta niski tlak, a ona ga još više snižava. Ne znam s čim bi ga još mogla povisiti.
Malac kod nas slabokrvnih je tak i meni ti je zeljezo nisko a jedem sve moguce voce povrce najvise spinata znaci stvari koje imaju zeljeza u sebi al badava jer ga u trudnoci gubis jako puno..meni ti je dal heferol kapsule i ok su mi.
Cure koje su imale preglede, cestitam na dobrim pregledima🤗❤️
Nama je danas 17tt, pregled za tjedan dana…tko ce to docekati😄
Sta se tice brijanja, ne, ne… Ja na depilaciju idem..i bas se moram naruciti za sljedeci tjedan☺️
I dalje me boli gornji dio kraljeznice, pogotovo kada pokusavam nesto rukama dohvatiti😫
I, boli depilacija? Nisam bila za bikini na depilaciji haha znam da noge ne bole tako jako ☺
Legni se malo, osim ako ne lezis vec..
Mene muce vjetrovi uzasno, cak sam pocela plakat koliko me muce.. i smijesno mi ne i placem, a decko me gleda sta mi je 🤣
Cure, imam pitanje. Rekao mi je doktor da mi je željezo malo nisko, odnosno na granici i dao mi je neki sirup floradix. Jel ima koja iskustva s tim? Kakav je i kako djeluje? Ja bi to voljela prirodno riješiti ako ide, a on mi je odmah taj sirup dao pa sad nisam pametna.. Volim ciklu i jedem ju, ali moram pazit jer imam dosta niski tlak, a ona ga još više snižava. Ne znam s čim bi ga još mogla povisiti.
Malac ja pijem tardyferon za željezo, tablete su.
I baš sam danas uzela i Elebaby, samo ne znam hoće li to biti previše ,jer i one sadrže željezo, ako ima netko da zna koje su najviše doze željeza pa da nekako iskombiniram.
url=https://lilypie.com]
I, boli depilacija? Nisam bila za bikini na depilaciji haha znam da noge ne bole tako jako ☺
Mene muce vjetrovi uzasno, cak sam pocela plakat koliko me muce.. i smijesno mi ne i placem, a decko me gleda sta mi je 🤣
A boli😂 Noge me ne bole, ali bikini....jao meni, preznojim se i cvilim😂 a recimo moju sestru ne boli toliko.. I da, uvijek idem noge voskom, a bikini pastom, manje me boli i naravno kada se ide redovito manje boli, ali ja uvijek cvilim😂
Ma ja bih se trebala razgibavati, mislim da bi mi to najvise pomoglo😖
Pijes neke probiotike zbog vjetrova ili barem kefir...mozda bi pomoglo
Zeljezo za sada ne trebam, znam da cesto tesko padne i cesto poremeti probavu😑
Anna elebaby elenatal novalac sve su to preventivni “vitamini” unasas neku dozu vitamina koja ti pise al to je tak rekla kazala..dobivas ti vitamine al ti to nije dovoljno..
A boli😂 Noge me ne bole, ali bikini….jao meni, preznojim se i cvilim😂 a recimo moju sestru ne boli toliko.. I da, uvijek idem noge voskom, a bikini pastom, manje me boli i naravno kada se ide redovito manje boli, ali ja uvijek cvilim😂
Ma ja bih se trebala razgibavati, mislim da bi mi to najvise pomoglo😖
Pijes neke probiotike zbog vjetrova ili barem kefir…mozda bi pomoglo
Zeljezo za sada ne trebam, znam da cesto tesko padne i cesto poremeti probavu😑
Onda se moram pripremiti 😂
Mogla bi taj kefir mogla probati pa cu vidjet.. inace cu poludjeti 🙄
Kristina a niš ja ću sad prvo probat sa sirupom pa ću vidjet, ako mi ne bi pasao, tražit ću da mi promijeni. Anna ja pijem Elenatal još prije nego što sam saznala da sam trudna pa mi je svejedno željezo nisko tako da mislim da ti ne može bit previše.
Ja isla na depilaciju, ali ne idem od kad sam trudna jer se plasim tog silnog trzanja od bola da ne naskodi plodu, tj dsad bebici 😀muz me depilira kremom 😆 i prezadovoljna sam jer je inace picajzla i sve sto radi voli da je perfektno 🤣
Ja danas punim paprike. Za sutra. Uvek tako radim, kuvam uvece za sutra jer radim ujutro, a volim da klinci imaju kuvano pre ili posle skole. 😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji