Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    13. Rujan 2018. 19:07

tata_me_zove_zlato

Ja isla na depilaciju, ali ne idem od kad sam trudna jer se plasim tog silnog trzanja od bola da ne naskodi plodu, tj dsad bebici 😀muz me depilira kremom 😆 i prezadovoljna sam jer je inace picajzla i sve sto radi voli da je perfektno 🤣
    Ja danas punim paprike. Za sutra. Uvek tako radim, kuvam uvece za sutra jer radim ujutro, a volim da klinci imaju kuvano pre ili posle skole. 😍

To s kremom ti nije losa ideja 😊 ja sam mom rekla da me sa ziletom i on se boji da me ne poreze, al nesti cu iskombinirati 😊
    Ja imam vec napunjene i smrznute su, samo ih skuham 😁 al necu to, sutra neki gulas od govedine i palenta 😋

Kristina 30
    13. Rujan 2018. 19:12

Kad mene moj mm zadnji put depiliral jao😂tak me skakljal da si nisam mogla pomoci kolilo sam se migoljila od toga da sam morala sama😂

Pukica
    13. Rujan 2018. 19:45

Malac_28 floradix ti je zapravo prirodno rjesenje, to je sirup koji mozes kupiti u apoteci i bez recepta

• vjeverica
    13. Rujan 2018. 19:45

Bok svimaa😍, 
    ja sam tek saznala da sam trudna prije 4 dana.(druga trudnoća prva spontani 🙄😪😭...) Sutra sam naručena na pregleed nervoza raste jedva čekam vidjeti anđela malog 😍❤️

Timi95
    13. Rujan 2018. 19:54

Kristina 30 mogu si misliti 😂 meni je malo neugodno hahha ne znam zasto, ko da me nikad nije vidio tamo dole 😂😆
    Vjeverica dobrosla 😍 samo pozitivne misli i sve ce biti u redu 😊 zao mi je zbog spontanog 😏

Kristina 30
    13. Rujan 2018. 20:00

Tamsi i meni je neugodno al ono to je opet nasa intima pa nam je valjda zato..
    Vjeverica dobrodosla,zelim ti puno srece i samo pozivnih misli..sve bude u redu🤗

malac_28
    13. Rujan 2018. 20:07

Pukica

Malac_28 floradix ti je zapravo prirodno rjesenje, to je sirup koji mozes kupiti u apoteci i bez recepta

Super, onda ću sutra otići po njega. Hvala ti ☺️

Timi95
    13. Rujan 2018. 20:09

Kristina 30

Tamsi i meni je neugodno al ono to je opet nasa intima pa nam je valjda zato..
    Vjeverica dobrodosla,zelim ti puno srece i samo pozivnih misli..sve bude u redu🤗

Vjerovatno zbog toga da.. a trebalo bi nam bit najugodnije pored partnera.. ce bit tvoj s tobom na porodu? 

13. Rujan 2018. 20:25

malac_28

Cure, imam pitanje. Rekao mi je doktor da mi je željezo malo nisko, odnosno na granici i dao mi je neki sirup floradix. Jel ima koja iskustva s tim? Kakav je i kako djeluje? Ja bi to voljela prirodno riješiti ako ide, a on mi je odmah taj sirup dao pa sad nisam pametna.. Volim ciklu i jedem ju, ali moram pazit jer imam dosta niski tlak, a ona ga još više snižava. Ne znam s čim bi ga još mogla povisiti.

Meni je željezo bilo na donjoj granici kad sam vadila krv prije trudnoće i preporučen mi je isto Floradix. Pila sam ga nešto kratko na idućoj kontroli željezo super.  I sad ga znam povremeno uzeti kad se sjetim.  A dobra strana je to što ne utječe na probavu kao što se nekima dogodi od Heferola.

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 20:48

Malac, ja sam ga isto pila prije par mj., jako dobar proizvod oko 120 kn , ali sad ne zz ako imas mucnine, malo mu je okus kad se proguta...ali ako ti nije muka nece ti biti problem :)
    Ja bila u interspara kad kaze muz vidi mandarine, ono 18 kn kg(omg) , ali sam zgrabila 4 loptice :)))) 
    Vjeverica sretno i javi nam 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.