Ja isla na depilaciju, ali ne idem od kad sam trudna jer se plasim tog silnog trzanja od bola da ne naskodi plodu, tj dsad bebici 😀muz me depilira kremom 😆 i prezadovoljna sam jer je inace picajzla i sve sto radi voli da je perfektno 🤣
Ja danas punim paprike. Za sutra. Uvek tako radim, kuvam uvece za sutra jer radim ujutro, a volim da klinci imaju kuvano pre ili posle skole. 😍
To s kremom ti nije losa ideja 😊 ja sam mom rekla da me sa ziletom i on se boji da me ne poreze, al nesti cu iskombinirati 😊
Ja imam vec napunjene i smrznute su, samo ih skuham 😁 al necu to, sutra neki gulas od govedine i palenta 😋
Kad mene moj mm zadnji put depiliral jao😂tak me skakljal da si nisam mogla pomoci kolilo sam se migoljila od toga da sam morala sama😂
Malac_28 floradix ti je zapravo prirodno rjesenje, to je sirup koji mozes kupiti u apoteci i bez recepta
Bok svimaa😍,
ja sam tek saznala da sam trudna prije 4 dana.(druga trudnoća prva spontani 🙄😪😭...) Sutra sam naručena na pregleed nervoza raste jedva čekam vidjeti anđela malog 😍❤️
Kristina 30 mogu si misliti 😂 meni je malo neugodno hahha ne znam zasto, ko da me nikad nije vidio tamo dole 😂😆
Vjeverica dobrosla 😍 samo pozitivne misli i sve ce biti u redu 😊 zao mi je zbog spontanog 😏
Tamsi i meni je neugodno al ono to je opet nasa intima pa nam je valjda zato..
Vjeverica dobrodosla,zelim ti puno srece i samo pozivnih misli..sve bude u redu🤗
Malac_28 floradix ti je zapravo prirodno rjesenje, to je sirup koji mozes kupiti u apoteci i bez recepta
Super, onda ću sutra otići po njega. Hvala ti ☺️
Tamsi i meni je neugodno al ono to je opet nasa intima pa nam je valjda zato..
Vjeverica dobrodosla,zelim ti puno srece i samo pozivnih misli..sve bude u redu🤗
Vjerovatno zbog toga da.. a trebalo bi nam bit najugodnije pored partnera.. ce bit tvoj s tobom na porodu?
Cure, imam pitanje. Rekao mi je doktor da mi je željezo malo nisko, odnosno na granici i dao mi je neki sirup floradix. Jel ima koja iskustva s tim? Kakav je i kako djeluje? Ja bi to voljela prirodno riješiti ako ide, a on mi je odmah taj sirup dao pa sad nisam pametna.. Volim ciklu i jedem ju, ali moram pazit jer imam dosta niski tlak, a ona ga još više snižava. Ne znam s čim bi ga još mogla povisiti.
Meni je željezo bilo na donjoj granici kad sam vadila krv prije trudnoće i preporučen mi je isto Floradix. Pila sam ga nešto kratko na idućoj kontroli željezo super. I sad ga znam povremeno uzeti kad se sjetim. A dobra strana je to što ne utječe na probavu kao što se nekima dogodi od Heferola.
Malac, ja sam ga isto pila prije par mj., jako dobar proizvod oko 120 kn , ali sad ne zz ako imas mucnine, malo mu je okus kad se proguta...ali ako ti nije muka nece ti biti problem :)
Ja bila u interspara kad kaze muz vidi mandarine, ono 18 kn kg(omg) , ali sam zgrabila 4 loptice :))))
Vjeverica sretno i javi nam 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji