Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    18. Studeni 2018. 20:57

Razmisljala sam uzet kolica 3 u 1 ali mislim da ce ipak bit 2 u 1 i jaje naknadnom i gledam sad, sta su ove baze za autosjedalicu skuplje skoro od same autosjedalice😱😱 pa katastrofa 😕

Kristina-39.Zg
    18. Studeni 2018. 21:31

Hvala curke, onda veceras malo pocistit novcanike😁, i sretno na OGttu.... Javite kak proslo..kissy

debeljuca
    18. Studeni 2018. 21:36

Ma mislim da vam baza netreba za auto mi bi uzimali bez baze i radje bum se zezala duze 5min nek davala 2000tisuce za bazu a jaje ce se koristiti svega par mj

Kristina 30
    18. Studeni 2018. 21:47

Hvala cure😞❤️
    Inace uplate sjedaju 18og ako pada na neradni dan onda je sljedeci radni dan uplata ili vikend onda pocetkom tjedna kao sada,znaci sutra..
    Ja dobila danas kolica pa sam se malo poveselila,moram sve to presvuci i staviti prati. Imam i onu njihaljku u lezecem polozaju na baterije kaj njise bebu lagano dok je jos maja.. evo kolica 3u1

Kristina 30
    18. Studeni 2018. 21:47

Hvala cure😞❤️
    Inace uplate sjedaju 18og ako pada na neradni dan onda je sljedeci radni dan uplata ili vikend onda pocetkom tjedna kao sada,znaci sutra..
    Ja dobila danas kolica pa sam se malo poveselila,moram sve to presvuci i staviti prati. Imam i onu njihaljku u lezecem polozaju na baterije kaj njise bebu lagano dok je jos maja.. evo kolica 3u1

Kristina 30
    18. Studeni 2018. 21:50

Nisam bas nesto odusevljena jer mi nisu po jusu htjela sam ova i mislim da ako mi pukne film da cu ih kupit

Tonka185
    18. Studeni 2018. 21:57

Kristina ne znam koja su to kolica ali bas dobro izgledaju👍
    E cure, mene prepone rasturaju, znaci cim malo vise hodam malo se umorim prepone komaa😰tjesam jedina sa tom tegobom ili?

debeljuca
    18. Studeni 2018. 22:03

Joj kika ti si barem dobila kolica hehe,iskrno priznajem da mi je malo i stresno davati odredjeni iznos za kolica ali ako dajem 4,5tisuca ocu da budu koje se meni svidjaju i imaju garanciju..stavljala sam sam si danas sta bi sve trebali kupovati..iskoristila bi sada west gate i samo sta sam napisala osnovno tipa toplomjera i rucnikica..glava me zaboljela

Kristina 30
    18. Studeni 2018. 22:55

Kolica su  Jane Rider 3 u 1 od bratice zena mi dala jer ih ona vise ne treba,ne znam jel mi zbog boje nisu po jusu ili kaj nemam pojma..ili mi nije danas dan za nist zbog svega ne znam ni sama😞
    Popila sam si deci crnog vina za veceru i sad me zgara pece😤

Kristina 30
    18. Studeni 2018. 23:01

Debeljuca ja jos gledam one tetra pelene od bambusa sve to ok al 3 kom 45 kn ili mozda vise ne znam,meni je to nekak skupo s tim da mi 3 ne budu dosta tako da sam nasla obicne bijele pamucne tetra(svedske) pelene 10 kn komad,imam ih jos par od prve cure 11 god su stare al su ko nove tak da mi i one budu posluzile,pa gazice..i tak pricam s mamom i pricam joj za te pelenice a ona se meni smije i kaze danas ti je luksuz imati dijete😂jer stalno zbrajam kaj sve jos trebam..ja velim pa jeje a sta ces🤗to su nasa zlata svega vrijedna☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.