Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    18. Studeni 2018. 18:15

Heh prezivjela film al nisam prezivjela vjesti koje su mi danas stigle😪poginuo mi je prijatelj ovu noc,37 godina,prije 2god umrla mu mama,prosle godine tata i sad ode on😞shrvana sam danas od kad sam cula.
    Kiki ne piti uvin caj u trudnoci kupi si frank caj od brusnice il u ljekarni cistu brusnicu,kapi.

dreamcatcherrr
    18. Studeni 2018. 18:15

Gdje ste curke? Bome je dobro zahladilo 🤤
    Čini mi se sam i ja zaradila upalu mjehura, čim izađem iz wca imam potrebu opet. Morat ću prekontrolirati urin 😅

Kikii15
    18. Studeni 2018. 18:23

E hvala vam, nisam znala da se ne smije uvin u trudnoći.. Idem sutra odmah po brusnicu

Kristina-39.Zg
    18. Studeni 2018. 19:41

Ajoj,kike,jako mi je zao,ne zalosti se puno,da i bebicu ne rastuzis.. a sudbina draga moja..😘😘😘😘

Kristina-39.Zg
    18. Studeni 2018. 19:45

Drage moje,dali znate kada Ce uplata za komplikacije? Prva mi tek uplata pa me zanima... I ako sam imala placu 3300,koliko HZZO isplaćuje,imam vise od godinu dana na zadnjem poslu...

Klikerica
    18. Studeni 2018. 20:44

Tonka185

Hvala cure 😊 ne smeta meni to neka curka malo samo me zanimalo jel bi to moglo bit to ili..
    Ja za kolica jos ne znam ici cu traziti ovih dana sa suprugom valjda cemo uspiti nesto sklepati. Mi smo visoki oboje pa nebi htjela da se dijete ko po podu vozi. Ova vasa su mi 🔝 i Klikericina i ova Maxi cosi ako se odlucis za njih mislim da ne mozes faliti.

Ja sam ih imala priliku testirati i voziti sa djetetom unutra po brdovitom i grbavom terenu... i dobila sam za Mutsy jos 2 preporuke od ljudi koji su ih kupili. Mi smo uzeli u Baby centru imali su akciju baš na Mutsy -20%,ali isplati se sada hvatati ili Black Friday ili City Žutu srijedu

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    18. Studeni 2018. 20:46

the

Drage moje,dali znate kada Ce uplata za komplikacije? Prva mi tek uplata pa me zanima… I ako sam imala placu 3300,koliko HZZO isplaćuje,imam vise od godinu dana na zadnjem poslu…

Sutra je isplata. Uvijek ovdje bude objavljen datum http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Tonka185
    18. Studeni 2018. 20:47

Klikerica

Tonka185

Hvala cure 😊 ne smeta meni to neka curka malo samo me zanimalo jel bi to moglo bit to ili..
    Ja za kolica jos ne znam ici cu traziti ovih dana sa suprugom valjda cemo uspiti nesto sklepati. Mi smo visoki oboje pa nebi htjela da se dijete ko po podu vozi. Ova vasa su mi 🔝 i Klikericina i ova Maxi cosi ako se odlucis za njih mislim da ne mozes faliti.

Ja sam ih imala priliku testirati i voziti sa djetetom unutra po brdovitom i grbavom terenu… i dobila sam za Mutsy jos 2 preporuke od ljudi koji su ih kupili. Mi smo uzeli u Baby centru imali su akciju baš na Mutsy -20%,ali isplati se sada hvatati ili Black Friday ili City Žutu srijedu

A dobro meni nije bitno kakva su po brdu😂 u biti najbitnije mi je visina, kako rucki, tako i kosare/jaja svega uglavnom da mi dijete nije "na podu" i da ne lomin kicmu. Bas cu obratit pozornost na njih😉 tepim kakva snizenja valjda ce bit stokod ovih dana. City zuta srijeda mi ne igra jer kod nema city-a 😆

debeljuca
    18. Studeni 2018. 20:47

Kika moje iskreno saucesce..The sutra sjedaju sad ovisi bude li ujutro il popodne..ja sutra idem ujutro na ogtt nisam jela nista od 5?!a tak sam gladna da vam nemrem opisati..ali zato mene isto ceka strudla od jabuke kad dodjem kod mame i tate poslje dr.mislim da bum sve nadoknadila 🚼👏🏼

Tonka185
    18. Studeni 2018. 20:51

Kiki moje saucesce 😔 Boze koja sudbina uzas i gotovo😦
    Debeljuca sretno sutra! 😊 ja u utorak idem.jeste se vi narucivali na taj ogtt ili? Meni rekla moja doktorica gin da samo dodjem da ne trreba se narucivat vamo u Zadru. I satrala sam se svakakvom hranom za vikend, sutra cu nastojat barem pazit kad vec sve ove dane nisam😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.