Daaa..nez ko je napisao, i meni je draze kad lupa i javlja se nego da razbijam glavu jel sve dobro 😂
Hvala cure 😊 ne smeta meni to neka curka malo samo me zanimalo jel bi to moglo bit to ili..
Ja za kolica jos ne znam ici cu traziti ovih dana sa suprugom valjda cemo uspiti nesto sklepati. Mi smo visoki oboje pa nebi htjela da se dijete ko po podu vozi. Ova vasa su mi 🔝 i Klikericina i ova Maxi cosi ako se odlucis za njih mislim da ne mozes faliti.
Jutrooo..danas mi je uzas..koda sam osamucena od tog vremena😑planirala sam peci neki kolac ali mislim da nist s toga danas...jucer navecer sam gledala na Tv 50 nijansi sive,nisam ga uopce nikad pogledala,nije bas nesto,sve moje kolegice su jurile u kino da to gledaju ja nisam htjela,kad ono jucer slucajno nabasam i ajd da vidim,prejadno..
Jutrooo..danas mi je uzas..koda sam osamucena od tog vremena😑planirala sam peci neki kolac ali mislim da nist s toga danas...jucer navecer sam gledala na Tv 50 nijansi sive,nisam ga uopce nikad pogledala,nije bas nesto,sve moje kolegice su jurile u kino da to gledaju ja nisam htjela,kad ono jucer slucajno nabasam i ajd da vidim,prejadno..
Ma zenska neka prodaje polovna stokke kolica i boja je super i sve..ali postoji jedan ali! Nema garancije znaci ak mi nesto ode skupo je..i malo su veca i teza za lift i stepenice..a i imam 165,166cm nisam bas boravila u teretani da ih mogu dici bez problema haha
Jutrooo..danas mi je uzas..koda sam osamucena od tog vremena😑planirala sam peci neki kolac ali mislim da nist s toga danas…jucer navecer sam gledala na Tv 50 nijansi sive,nisam ga uopce nikad pogledala,nije bas nesto,sve moje kolegice su jurile u kino da to gledaju ja nisam htjela,kad ono jucer slucajno nabasam i ajd da vidim,prejadno..
Kako si Kike, si bolje? Nije ni mene bas fascinirao film.. si izdržala do kraja? Ja zaspala zadnjih 20 min..heh.. ako nisi radila kolac,kod mene ima viska,😂, pita od jabuka,mljaaaaaac...
Mame, kako ste ove prehladne nedjelje? 😊
Evo i mm ide radit pitu od jabuka 😀 mada iskreno, već mi izlazi na nos 🙄🙄 prečesto ju imamo na meniju..
Prehlaadno je danas.. Jel i kod vas padao snijeg?
Žene kak liječite upalu mjehura? Danas je počelo, a nemam onog uvin h čaja doma, a bas je uzasno.. Bilo kakav savjet?
Joj ja mislim da trudnice ni ne smiju Uvin H cak..
Probaj sa sokom od brusnice iz DMa..mislim 3dcl kosta oko 25kn..uzasno je kiseo i koncentriran pa ga frendica rijedi vodom..jedan taj dnevno popije..
I kapsule brusnice isto..
To je do antibiotika 😂😂 ja nisam bas od alternativne medicine, ja sam imala klebsiellu pred 3 tjedna u urinu i iako su mi simptomi prestali, koncentracija je bila ogromna..jedna tura klavocina mi nije pomogla, nego sam dvije uzela, na svoju ruku jer sam pocela osjecat peckanje a i dobila sam gnojnu anginu od sina 🤦♀️ tak da sam to onda rijesila
Heh prezivjela film al nisam prezivjela vjesti koje su mi danas stigle😪poginuo mi je prijatelj ovu noc,37 godina,prije 2god umrla mu mama,prosle godine tata i sad ode on😞shrvana sam danas od kad sam cula.
Kiki ne piti uvin caj u trudnoci kupi si frank caj od brusnice il u ljekarni cistu brusnicu,kapi.
Sortiraj odgovore
Najstariji