Debeljica zast ne kosara? Vecinom su ti sva kolica do 3,5 god poslije ti trebaju samo ona za sjedenje di mozes stavit kisobrancic..
Meni kolica moraju biti cim prakticnija pogotovo da mi ima ono jaje da je autosjedalica i da ju odma prikopcam na kolica jer cu trebat s bebom na kontrole itd a ne znam dal ce mm bit doma tako da se vise baziciram na to da sam samostalna..
Debeljica zast ne kosara? Vecinom su ti sva kolica do 3,5 god poslije ti trebaju samo ona za sjedenje di mozes stavit kisobrancic..
Meni kolica moraju biti cim prakticnija pogotovo da mi ima ono jaje da je autosjedalica i da ju odma prikopcam na kolica jer cu trebat s bebom na kontrole itd a ne znam dal ce mm bit doma tako da se vise baziciram na to da sam samostalna..
Mislim uzeli bi mi i jaje naravno ali se dvoumimo za kosaru
Ja sam baš duuugo istraživala... uspoređivala i napravila cijelu analizu,i ova su mi kolica bila u top3 izbora u temi kako odabrati kolica sam se baš raspisala šta i kako smo se odlučili za kolica,tamo baš ima puno dobrih savjeta
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
I koja si odabrala,ja bi ova tamnosiva sa smedjom kozom na rucki..bas mi izgledaju super ta
Mutsy Evo Farmer Light Grey
+ AS maxi Cossi Pebble plus
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Debeljuca krasna su..neutralna boja i bas su lijepa..hm..kosara,rodila budes u 3 mj,bebika ti bu malena,v kosari se moze vozit do cca 4/5 mj,sve zavisi kako ce rasti,napredovati😇sve zavisi..ja sam u svojima znala uspavljivat bebiku jer se voljela vozikati,bolje mi je spavala u kolicima nego u kimbacu😂..razmisli si kaj i kak ti bude najprakticnije..
Debeljuca krasna su..neutralna boja i bas su lijepa..hm..kosara,rodila budes u 3 mj,bebika ti bu malena,v kosari se moze vozit do cca 4/5 mj,sve zavisi kako ce rasti,napredovati😇sve zavisi..ja sam u svojima znala uspavljivat bebiku jer se voljela vozikati,bolje mi je spavala u kolicima nego u kimbacu😂..razmisli si kaj i kak ti bude najprakticnije..
Mislim uzeli bi mi i jaje naravno ali se dvoumimo za kosaru
Meni je termin isto kraj 3 mj pa sam razmisljala uzet kosaru ili ne..na kraju cu dobit 3u1 kolica od kumova, ali da necu uzela bi ona sportska sto se spustaju u nulti polozaj..bebi u toj kosari bude vruce i kratko koristi..
Chicco uloske sam ja kupila u bubamari..dusu dali evo 😍 probaj u bipi vidjet iako sam ih ja nasla i u DMu..
Kaj se kolica tice i da je sred ljeta, kosara je must..nijedan sportski nije full ravan da moze beba bit nutra tako mala..a i jako je nespretno jer je velik i sirok prostor pa se beba kanta po unutra ..frendica nije uzimala kosaru pa sam vidjela na svoje oci kak to izgleda..a i nekak kosara je zasticenija, ne puse, stiti od sunca i vjetra..mi smo uzeli peg perego samo zbog kosare jer im je odlicna izvedba 😍 i bebetto ima slicnu kosaru kao i pp
Sortiraj odgovore
Najstariji