Violeta vlazne su uzasne..redovito izadem s prstima od govana kad malog brisem s njima..tanke, uske, nikakve..dijele ih u pelenama i koristimo ih za brisanje prasine isto 😂😂😂
Ja cu kao i sa sinom 1 i 2 pampers premium, zeleni pampers pa violetu..to mi je bila ok kombinacija za njega, al posto stalno mijenjaju te pelene, vidjet cemo kak ce njoj odgovarati..
Malu chicco ulosciiiiii 😍😍😍😍😍 dusu dali za ona obilna krvarenja u bolnici, kad sam dosla doma uzela sam brijem loola neke s mrezicom zelene..isto prezadovoljna..za manje krvarenje taman..ma bomba..
Jesam vam pricala kak sam ja kraljica uzela jednokratne gacice (najvece jer sam fakat bila ogromna) za rodiliste u tipa 6.mj trudnoce..pa srecom mjesec dana prije isla isprobat..do koljena ih nisam mogla navuc 😂😂😂😂😂 ne da su bile male neg ono..imala sam osjecaj da su napravljene za one kineskinje male 😂😂😂 ajme panike kaj cu sad..nis uzela pamucne gace i uzivala u ugodnosti, a ne tu plastiku imat..sestre su okretale ocima i kao kaj nemate jednokratne..pa kaj me ne vidis na sto licim sa 120kg kad sam isla rodit 😂😂😂 ne znam kakve bi to jednokratne gace morale bit da me opasaju 😂😂 padobran? 😂😂
Sad sam na 86kg cca, nadam se da necu dobit puno do kraja..trenutno je to jos parsto grama minusa..
Sa sinom sam do ovih tjedana dobila vec nekih 10kg 😂😅
Pozdrav cure :) nadam se da ste svi dobro. Meni isto smeta sta god da pojedem navecer bas me bole crijeva uzasno ostro ko da su puna zraka.jos je meni probava losa, vi se barem ispraznite😰 a ja volim jest naravno, sinoc pizzu satrala i doslovno mi je jos u crijevima,uzas. A danas se jos nabacala svega i svacega ma katastrofa.htjela sam se paziti jer u utorak idem i ja na ogtt ali nista od tog. I meni ce radit jos jednu pretragu napisala sam kako se zove nesto hba1c tako nesto uglavnom tu unazad 3mj uzimaju prosjek secera tako da dzabe mi se sad pazit dva dana.
Moj Karlo mi je danas nesto miran cijeeelo jutro paa am legla na bok da vidin ocu ga sta osjetit i malo sam ga osjetila, dovoljno da barem malo mirnija u glavi budem 😣😤
Jesi ikad probala sa cepicima npr. eva q? Mene spase. U zadnje vrime sam cak i bez njih mogu na wc. Opet sam krenila sa psilijum ljuskicama pa je vjerojatno do njih. Specijalist kod kojeg sam bila prije nego cu zatrudnit je reka da su od ovih cuda sta koristim samo one medicinski dokazane da djeluju u ovakvim slucajevima. I prepisa mi neki sirup, ali su moja doktorica i ginekologinja zabranile sad kad sam trudna. Psilijum sam preskocila u prvom trmesjecju jer sam konzumirala vecu kolicinu i isparale su mi criva. Takav stres mi nije triba da se mislim jel do bebe ili criva i odakle je krv. Sad umisto 3 zlicice odjednom stavim samo 1 i nista me ne para u crivima.
A moja curica je isto bila mirnija beba. Na dane bi znala napravit parti. Zato ju je sada puna kuca. Mogla bi otrcat maraton da je prijavim, a o "gimnastickim" vratolomijama koje izvodi da ne pricam 😂
S obzirom da si govorila kako se brines zbog roditelja, nemoj jos i o tome razbijat glavu. Dok nema svjeze krvi ili neke nadljudske boli sve je to super. Beba je prosla najtezi dio u prvom tromjesecju. Sada samo pupa i skuplja snagu da te zeza kad izade 🤭
Svoju nevistu volim ka sestru koju nemam, ali mi dode da je ispleskam kad mi nazivcirano kaze kako je beba udara cili dan i to onim tonom ka da je to nesto lose. Pa joj kazem da cu je i ja izudarat kad se buni jer ja svoju jedva da osjetim 🤣 Njoj je posteljica zada pa virujem da stvarno osjeti udarce dosta jace nego mi s posteljicom sprijeda
Tankian, a hvala ti😘
nisan nista koristila za probavu, za sad jedino donat na taste ali ni on ne poomogne.nije meni doduse toliiiko strasna probava ali evo danas je koma skroz s obzirom na to koliko sam jucer i danas pojela a nista ne ide van, sa izvinjenjem😤😣😥 i jos ja uderem, trpam, ka u bacvu, uzas.mislim da ce mi nalaz ogtt bit katastrofalan u utorak kad budem isla.😭 bas sam uzasna 😰😩
Ma da, ne volim ni ja to forsiranje sa "lupkanjem" ocito nekom dijete vise nekom manje, moj je danas mirniji ali ga osjetim i sretna sam cim ga malo osjetim. I meni je posteljica sprjeda uglavnom znam da je sve u redu 😇
A kakve su te ljuskice sta koristis cemu to sluzi?znam da si pisala vec o tome ali stvarno ne pamtim bas nista😤
Violeta vlazne su uzasne..redovito izadem s prstima od govana kad malog brisem s njima..tanke, uske, nikakve..dijele ih u pelenama i koristimo ih za brisanje prasine isto 😂😂😂
Ja cu kao i sa sinom 1 i 2 pampers premium, zeleni pampers pa violetu..to mi je bila ok kombinacija za njega, al posto stalno mijenjaju te pelene, vidjet cemo kak ce njoj odgovarati..
Maluchicco ulosciiiiii 😍😍😍😍😍 dusu dali za ona obilna krvarenja u bolnici, kad sam dosla doma uzela sam brijem loola neke s mrezicom zelene..isto prezadovoljna..za manje krvarenje taman..ma bomba..
Jesam vam pricala kak sam ja kraljica uzela jednokratne gacice (najvece jer sam fakat bila ogromna) za rodiliste u tipa 6.mj trudnoce..pa srecom mjesec dana prije isla isprobat..do koljena ih nisam mogla navuc 😂😂😂😂😂 ne da su bile male neg ono..imala sam osjecaj da su napravljene za one kineskinje male 😂😂😂 ajme panike kaj cu sad..nis uzela pamucne gace i uzivala u ugodnosti, a ne tu plastiku imat..sestre su okretale ocima i kao kaj nemate jednokratne..pa kaj me ne vidis na sto licim sa 120kg kad sam isla rodit 😂😂😂 ne znam kakve bi to jednokratne gace morale bit da me opasaju 😂😂 padobran? 😂😂
Sad sam na 86kg cca, nadam se da necu dobit puno do kraja..trenutno je to jos parsto grama minusa..
Gdje kupite te Chicco uloške? Ja sam baš gledala u DM-u i nisam ih uspjela naći 🤔
Što se tiče lupkanja, meni je više drago da me izudara bebač nego da je miran pa da se pitam je li sve okej i zašto ne udara 😅
Maluchicco ulosciiiiii 😍😍😍😍😍 dusu dali za ona obilna krvarenja u bolnici, kad sam dosla doma uzela sam brijem loola neke s mrezicom zelene..isto prezadovoljna..za manje krvarenje taman..ma bomba..
Gdje kupite te Chicco uloške? Ja sam baš gledala u DM-u i nisam ih uspjela naći 🤔
Što se tiče lupkanja, meni je više drago da me izudara bebač nego da je miran pa da se pitam je li sve okej i zašto ne udara 😅
Dream ... ja sam ih uzela u Italiji jer sam bas slucajno naletila na njih a cula sam od puno njih da su ok.
Jedino jos te jednokratne gacice.
Sestra od muza mi je rekla da u becu u bolnici sve dobijes, da ona nista nije morala kupovati za bolnicu osim ovim stvarcica sampona i gluposti ali uloske, spavacice, gacice da se sve dobijes. Sad ne znam, ja cu si ipak pripremiti.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Bok curice..evo mi isli danas gledat napokn kolica i svidaju mi se maxi cosi adorra..sad me zanima posto mi je termin kraj 3mj dali se isplati uzimati kosara il ne..teta u ducanu mi je rekla da bas i ne..ta kolica idu od 0+ pa
Do 3,5god
E cure skuzila sam veceras na grudnjaku na mjestu lijeve i desne bradavice kao po skorenu tocku na obe strane.jel to moguce da malo mljeko pocelo curkati ili?
E cure skuzila sam veceras na grudnjaku na mjestu lijeve i desne bradavice kao po skorenu tocku na obe strane.jel to moguce da malo mljeko pocelo curkati ili?
Moguce je curenje kolostruma od 16.tt,a u tvojim tjednima je turbo normalno. Kod mene je krenulo od 24.tjedna ja mislim...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice hvala sta mislis i na nas😊 Ima tu svega na popisu. Posebno mi se svida sprej za osvjezenje 👌🏼
Za one koji su pozorno čitali,napisala sam da je popis naprabljen od raznih popisa raznih trudnica i da ni ja necu nositi sve sa popisa. Neki budu u bolnici 48 sati,a neki 10-15 dana...kazem jer se na temi zimske bebe neke bebe radjaju i ranije pa su mame u bolnici puno duze... i opcenito što kažeš nije nekome iz Zagore ili sa otoka jednako donijeti na brzinu nešto ili recimo Zagorja u Zg...kao nekome tko živi par km od bolnice.😉 kužimo se!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Tonka normalno da ti malo iscuri,kolostrum,samo si to nemoj nista tiskat,kak ide ide..operes lagano,obrises i to je to..
Sortiraj odgovore
Najstariji