Moj muz je odlucan s puncem i punicom jer se vifimo 3-4 puta godisnje zbog daljine 😂
Kod mene nije svekrva nego svekar, dva kata iznad nas..covjek je ok al sam primjetila u par navrata da sve sto napravi za nas kao da ocekuje neki hvalospjev i ekstra zahvalnost. Dok sam radila on bi skuhao rucak za sve preko tjedna, ja bi za vikend..i pricuvao bi nam psa..inace ga jako voli. Ali sad kad sam doma te ruckove sam ukinula i ja kuham sebi i muzu a on sebi i sogoru..i oko psa se naravno ja brinem. Pocelo mi je smetat konstantno navracanje da vidi kako smo, sta radimo, kako je pas i to..u par slucaja sam imala osjecaj kao da on misli da se ja ne znam brinit za psa kso on..pa pita jel jela, jel bila vani, jel obavila nuzdu, jel ima vode itd 😤😤
Znaju se nekoliko godina ali je mog muža i dalje stid pred njima 😂 dok sam ja sa njegovima skroz opuštena. Moja mama ovako voli solit pamet (ja sam navikla na to) ali on nije pa mu malo ide na živce kad krene al sve u svemu okej odnos imaju. A i ne imali kad se ne vidjaju toliko, em što on radi em što oni žive autom 45 minuta od nas 😂
Jutro ☺️ Mi živimo u kući s mojima, ali smo odvojeni i ne mogu reći da nam se baš miješaju, dobri smo si. Ja sam si s mamom ko s best frendicom, o svemu mogu s njom pričat, a takav odnos imam i s njegovom mamom. Oni su na 15 min autom od nas, imaju svoje mušice i ne podržavam puno stvari kod njih, ali sam si dobra s njima.
Jutro,mi zivimo s mojima odvojeno. Slazu se ok koliko se vide posto je mm vecinom na terenu,dode na par dana i to je to..al moji uvijek pitaju dal trebamo kaj,bilo kakvu pomoc imaju svoje muhe ko i svi mi al ja sam ko tempirana bomba i uvijek skresem kaj mislim tak da je to mojima normalno dok njegovima nije..oni su bolje u selu i zatucani su jako,svojeglavi i samo bi sefovali i pametovali,nekad prije sam si bila jako dobra s njima sad vec unazad god dana ne jer kad malo bolje nekog upoznas i gledas njegove mane i ostalo skuzis da u biti nisu tak dobri ljudi kak se predstave..(upletanje,muljanje,laganje) tocno mogu svaki put vidjet na licu kad laze,takve ljude ne volim i ne zelim ih u blizini,on otide do svojih al bez nas.
Jutro,mi zivimo s mojima odvojeno. Slazu se ok koliko se vide posto je mm vecinom na terenu,dode na par dana i to je to..al moji uvijek pitaju dal trebamo kaj,bilo kakvu pomoc imaju svoje muhe ko i svi mi al ja sam ko tempirana bomba i uvijek skresem kaj mislim tak da je to mojima normalno dok njegovima nije..oni su bolje u selu i zatucani su jako,svojeglavi i samo bi sefovali i pametovali,nekad prije sam si bila jako dobra s njima sad vec unazad god dana ne jer kad malo bolje nekog upoznas i gledas njegove mane i ostalo skuzis da u biti nisu tak dobri ljudi kak se predstave..(upletanje,muljanje,laganje) tocno mogu svaki put vidjet na licu kad laze,takve ljude ne volim i ne zelim ih u blizini,on otide do svojih al bez nas.
Sto se tice čišćenja u trudnoći da se me smije cista glupost dok je normalno sve u redu s trudnocom.Ja imam jos dvije cure.Pripremi ih za školu,napraviti ručak prije škole.Jos idu u suprotne smjene.Muž na terenu.Čistim svaki dan.Kada mi se neda ništa ne radim.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Lijepo je vidjeti da ima i lijepih primjera,mi nažalost imamo samo moju mamu i mm kaže da mu je ona druga mama jer je njegova umrla. Živimo na 2 lokacije pa se selimo 4 x godišnje,u gradu smo u stanu,a ispod živi njegov brat sam sa kojim nažalost nismo dobri. A kraj mora imamo malu kuću di smo sami,moja mama živi 1 h autom od nas pa se viđamo svaki tjedan. Obitelj mi je jako važna, trudim se bit dobra sa bratom i njegovom ženom( iako smo karakterno jako različiti) ,nećaci su mi kao da su moja djeca,dobra sam si i sa bratovom punicom. Jedino nismo u dobrim odnosima sa njegovom braćom,oni to niti ne žele ,pa sam i ja odustala od toga,draži mi je mir nego da pokušavam nešto na silu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Jutro cure... mi smo daleko od mojih nazalost. Ali super se slazu sa muzom. Mozda jer nismo stalno skupa 😂😂😂😂 salim se. Stvarno su si super. A njegova mama je blizu i super je ali je uvijek u nekom poslu i ni ne vidimo je cesto, ni ne pita puno 🤔
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Mame koliko se cesto vase pahuljice micu, udaraju i slicno :)
?! Ja sam 24+6
Mame koliko se cesto vase pahuljice micu, udaraju i slicno :)
?! Ja sam 24+6
Ja sam u 25tj ii sad se dosta često okrećee i namjesta ali bude dana i kada je mirniji
Sve ovisi i sto radim kroz dan, primjetila sam i da dok vozim tada je najaktivniji haha
Sortiraj odgovore
Najstariji