Slazem se sa vama zato se i jesam izjadala vama 😄
Mislim malo je i razmazeno ponasanje -mater ce mi, svekrva ce mi. Fala Bogu divno ih je imati ali eto nekima su obje daleko i onda se ona meni nasla nesta hvalisat, sta li? Ma cure kako god , slusajmo svoje tijelo ☺
Evo ja ispekla riblje stapice uz blitvu i krumpirice :) bas se veselim papati.....😉
Debeljuca gris sa krasom! Mljac .omiljeni desert!!!!i ja to stalno
Samo treba slušati sebe i svoje tijelo 😊
Uh ja i bebač smo se najeli opasno, muž naručio miješano meso jer danas nismo bili doma a i puno smo hodali pa da ja ne kuham. Bome je odlično bilo😄 Javljaju li vam se bebice ? Muž i ja smo došli do zaključka da će se naše pilence zvati Petar
Ko moj valjda buduci muz 😊ali uglavnom je pero 🚼 hehe a mi sad par dana nismo nista spominjali osim ja o kolicima ko i inace hehe
Pozdrav za sve, nove i stare😃. Ja stvarno nikako da uhvatim vremena, sas kad sam usla imala sam oko 50 stranica za pročitati. Malo sam preskakala, i tako, uglavnom kod mene je za sad curica, ako nesto ne izraste do iduceg puta 😂. Inace vidila sam da je bila tema i godine, ja sam u oldtimerima imam 33, a u veljaci cu napuniti 34.sto se kg tice uistinu mislim da vas tri mozda imate koliko ja jedna 😂😂😂. U prvoj trudnoci sam dobila 30kg,a sad stvarno startam s velikim viskom. Ali. Ipak nek sve dobro prodje, kasnije cu se tim zabavljati. I sto se tice sumice, izgleda da je jedino moj odusevljen tim da me dolje sredjuje , sam se pinudio i u prvoj trudnoci, a sta da kazem on to gleda na neki eroticniji nacin😂 imam sexualnog manijaka 😂😂😂😂
Slažem se Croatina da nije za zanemariti ,jedna mi je m sestra rekla da se nekad niti ne sazna uzrok,da možda eto tako hormoni djeluju na moje tijelo.Ja sam stvarno obavila hrpu pretraga i još ih radim,nisam nezadovoljna dr ,samo što nema nekakvog odgovora. Nažalost nisam blizu ZG ,idem 14. u dr bolnicu a do tada mirujem.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Joj e pa nisam nesposobna da mi netko cisti kucu, pogotovo svekrva.. ne bi ju pitala nikad hahaha
Jedino sto ona nekad skuha veceru, jer inace ja kuham, posto ona cijelo dan radi.. i tjt, nista vise.. a i nije da je kuca prljava, svaki dan malo ocistim, tako da se i nema sta.. moramo se kretati sto vise 😊
Kako su vam lijepi trbuscici 😍❤ ocito je moj najmanji 🤣 a narast ce sta hahha bitno da je bebac veliki 👶
I da, ne zivim sa svekrvom haha ona je dole mi gore 😅😅 ne mogu zivjet s mojom mamom, a kamo li s tuđom ☺
I da, ne zivim sa svekrvom haha ona je dole mi gore 😅😅 ne mogu zivjet s mojom mamom, a kamo li s tuđom ☺
Imaš svoju kuću i svoj mir 😁 Ja stvarno svoju obožavam, živi dvije minute od naše kuće. Svratim joj svaki dan u više navrata pomalo i upitam treba li joj išta a i ona se stvarno prema meni odnosi kao prema svome djetetu. I ona je sama rekla ti imaš svoju kuću ja svoju i tako je najbolje. Nedavno je slomila nogu pa sam joj pomogla i pocistit, kad sam nama kuhala onda sam kuhala i na njih, stvarno mi je fino zahvalila i rekla kad i meni bude trebalo tako će i ona meni. 😊
Imaš svoju kuću i svoj mir 😁 Ja stvarno svoju obožavam, živi dvije minute od naše kuće. Svratim joj svaki dan u više navrata pomalo i upitam treba li joj išta a i ona se stvarno prema meni odnosi kao prema svome djetetu. I ona je sama rekla ti imaš svoju kuću ja svoju i tako je najbolje. Nedavno je slomila nogu pa sam joj pomogla i pocistit, kad sam nama kuhala onda sam kuhala i na njih, stvarno mi je fino zahvalila i rekla kad i meni bude trebalo tako će i ona meni. 😊
E vidis kako je divna zena. Moja je isto dobra, al drugacije je kad nije tvoja mama, ja s mojom mogu pricat kako zelim i ne moram pazit sta cu reci ni nista.. inace se slazemo i sve super.. a kakvi su vam muzevi s punicama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji