Cure ljubimci su preslatkiii... Ja imam dvije macke i iskreno ako mi jos jednom neko kaze da cu ih se morati rijesiti kad rodim, zadavit cu ga cackalicom.
Ja sam danas 12+1tt... Bila sam danas na pregledu... Dr je punih sat vremena promatrala bebice... Sve je uredu. Vrte se kao da imaju tehno party unutra. Vidila sam i rucice i nogice i prstice i nosice i cula sam srceka po prvi put na zvucnik tako da sam isplakala sinje more. Mislila sam da nikad u zivotu taj slatki zuvuk necu cuti. Bebice su si napravile pregrasicu izmedu sto je jako jako bitno kod jednojajcanih. Svi brisevi i nalazi su ok ali tsh moram ponoviti jer je 2.47. Nadam se da ce biti ok
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
I da ja vec imam trbuscic jer su ipak 2 bebe tako da vec sad imam neke trudnicke hlace jer u svoje vise ne stanem
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
da.da neopisivo mi je drago i cestitam ti❤️Nesto najljepse sto nam Bog da u zivotu😇
I zasto bi se trebala rijesit macaka? Svasta,na takve gluposti se ne obracaj..
da.da neopisivo mi je drago i cestitam ti❤️Nesto najljepse sto nam Bog da u zivotu😇
Stvarno je ❤️
I savjet za psice, bitno je iz rodilista prije nego dodete doma dati muzu komad robice ili neceg sto ima miris bebe tako da oni to ponjuse jer onda im nije jako veliki sok kad bebac dode prvi pit u kucu
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da da, predivne vijesti , jos 2 bebice ajme divno😍😍
Cure di ima ovako dobar izbor trudnicke robe ?ima na internetu, ali to je malo rizik napamet..hm..
I zasto bi se trebala rijesit macaka? Svasta,na takve gluposti se ne obracaj..
Ma kao da se bebe ne uguse dlakama, da ne dobiju bolest itd... Ja svoje mace redovno cjepim, a kucu usisavam cijelu svaki dan. I iskreno da nije bilo mojih maznih maca i to sto su me smirivale kad mi je bilo najteze, pitanje je dali bi izdrzala 2god umjetne oplodnje
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da da, predivne vijesti , jos 2 bebice ajme divno😍😍
Cure di ima ovako dobar izbor trudnicke robe ?ima na internetu, ali to je malo rizik napamet..hm..
H&M ili C&A ti znaju imati jako ljepu a jako jeftinu trudnicku robu... Ja sam si kupila par stvarcica i pre zadovoljna sam... Jeans hlace koje su tolilo mekane kao da te grle oko trbuha i neke tunike koje mozes i kasnije nositi jer su predivne
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Stvarno je ❤️
I savjet za psice, bitno je iz rodilista prije nego dodete doma dati muzu komad robice ili neceg sto ima miris bebe tako da oni to ponjuse jer onda im nije jako veliki sok kad bebac dode prvi pit u kucu
Pozdrav svim zimsko/proljetnicama! Ja sam sa zimskih, vidjela sam novu temu pa da vas pozdravim.
Ja sam ovaj post procitala bez ovog prvog dijela sa psicima i skuzila da je dobro muzu dati komad robice ili neceg sto ima miris bebe da ponjuse pa im nije jako velik sok kad bebac dode prvi put u kucu. 😂
O mozga!
Sortiraj odgovore
Najstariji