Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • da.da
    06. Rujan 2018. 19:30

Ma i muzevima isto dat da ponjuse zasto ne hahahahahah

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

malac_28
    06. Rujan 2018. 20:02

Dreams gledala sam, ali mi se nijedna mala ne sviđa i ne razvlači nego se onak prelamaju, a to ne želim tako da ću si dat radit po mjeri.
    Wonderland19 ja sam planirala kupit neku lijepu komodu, ne dječju i stavit ju u boravak i samo na nju stavit podlogu za presvlačenje, a komoda će mi ostat i za kasnije.
    MalaTajna i ja sam oduvijek htjela labradora i eto je već 6 godina s nama, a zaigrana kao malo štene. 😀

Kristina 30
    06. Rujan 2018. 20:03

Za nase buduce tatice😂

malac_28
    06. Rujan 2018. 20:04

Da.da baš prekrasno ☺️ čestitam ☺️ meni doktorica na prvom pregledu nije htjela pustit zvuk srčeka, nadam se da će mi ga doktor pustit sljedeći tjedan na pregledu 😀

malac_28
    06. Rujan 2018. 20:25
    Evo i mojih zvjerki 😀
    Evo i mojih zvjerki 😀

b-b-k
    06. Rujan 2018. 20:26

Da.da.-cestitam na bebicama 😍
    Ja sam na svakom do sad ultrazvuku cula srceko kako kuca ali gospodin mali je uvijek spavao tj.na zadnja dva tako da bas i nismo vidjeli akciju a bas smo se nadali kada smo bili na mini anomaly scanu, tako da nemamo bad neke slicice 🙄 i zato jedva cekamo udarce 😍

• da.da
    06. Rujan 2018. 21:01

b-b-k

Da.da.-cestitam na bebicama 😍
    Ja sam na svakom do sad ultrazvuku cula srceko kako kuca ali gospodin mali je uvijek spavao tj.na zadnja dva tako da bas i nismo vidjeli akciju a bas smo se nadali kada smo bili na mini anomaly scanu, tako da nemamo bad neke slicice 🙄 i zato jedva cekamo udarce 😍

Hvala 😀 najslade mi je bilo kad je bebica koja je gornja bila u jednom trenu ful aktivna a ova donja je okrenula guzu prema nama i kao pokusava zaspat... To je trajalo par sekundi dok je nije brat/seka prodrmao/la hahha

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Kikiriki
    06. Rujan 2018. 22:39

Uh koliko sam u zaostatku! Evo sve sam procitala ali pojma nemam vise sta sam sve htjela komentirati.
    Nove cure dobrodosle skolske trudnoce zelim! ❤
    Vidim kupuju se preslatke stvari za bebice,i vec imate predivne trbuscicee. Meni se moj tek nazire pa se na slici i ne primjeti kao uzivo.
    Evo da dodam i ja mog buduceg babysittera. Nasa prva "bebica". 

Ljubav nasa
    Ljubav nasa

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    06. Rujan 2018. 22:42

Za mucnine nemam savjeta-apsolutno sam sve bila probala i nista mi nije pomoglo osim zadnjih par dana tablete protiv mucnine koje mi je dala dr kad nisam vise mogla prestati povracati. Ali dobro je sta mucnine prestaju tamo oko 10.tt pa izdrzi jos malo i proci ce 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beba
    06. Rujan 2018. 22:52

Čestitke još jednom da da,ne mogu zamisliti kako je to da ih gledam dvoje na onom uzv,iskreno ja se još ne mogu uživiti ni kad gledam ovo jedno😄,nek nam je svima sretno.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.