Haha koja ekipa!! Ja imam staforda i dva shihtzua 😁
url=https://lilypie.com]
Ja sam imala shitzua ali je uginul prosle godine, 11 godina je imal ne znam koji im je zivotni vijek al samo se prehitil😞
Znaju oni jako dobro di je beba, ja imam patuljastu zeku i belgijskog ovcara on je dosta divlji al od kak sam trudna i idem k njemu jako je pazljivi smireni..
Cure jutro vam svima…. trbuscici su divni, ajme kako su vec narasli :)))😍😍 meni je tek malo se povecao, toliko da nemogu zakopcat hlace vise , ni gumb ni zatvarac 😄
Jucer sam dobila nalaze pretraga, secer mi je 4(4.2-6),zeljezo je 20, a stitnjaca 0.47(0.34-5.60). leukocita imam 13.5(3.4-9.7), poviseni su..nezz je li se trebam brinuti do kontrole?zna li ko sta o tome, je li imao to? Dr.opce mi je rekla da su leukociti poviseni u trudnoci.stitnjacu nije komentirala a meni ko da djeluje nisko ..🙄
Cure vidim da ste mi većinom sve dobro... Ja dok dođem ajme novih stranica.. Vidim i da se kupuje već pomalo...mi nismo još ništa osim dva bodica koja su mi bila preslatka a neutralna su s obzirom da ne znamo još spol i malog pingvina kojeg bi svakako sebi kupila i da nisam trudna jer mi je bio divan 😂 muž mi radi namještaj po mjeri pa se ne sekiram oko krevetića i komode dobit će sliku kako želim i tako će napraviti... Jedva čekam 😍 mislim da će i njemu to biti veliko veselje...
Novim curama želim dobrodošlicu i urednu trudnoću te da mučnine što prije prođu...mene su obišle pa nemam neke savjete ali evo...uskoro bi im svakako trebao biti kraj...
A psići 😍 i mi imamo jednog koji ako sam sama doma od kad sam trudna laje na sve što čuje...nije za sada baš oduševljen djecom imaju za njega previše neočekivane pokrete a nije baš imao priliku ni biti previše s njima u kontaktu no vjerujem da kad dođe beba da nikom neće dati da je dira...haha sad reži na muža kad legne pored mene u krevet hahah...sve oni znajuu...divni su...
Cure preslatki su vam psici i zeko i znam da ce nam biti odlicni babysiteri 😊😊😊
Cure sta je ovo , nisam usla na forum 2, 3 ure i forum pun ljubimaca :))) predivni su stvarno , svi!!!!
Tata dekica je preslatka!!
Dreams hvala ti na tabeli, vidin da su malo smanjene brojke za trudnice ...pa mislim da je ok..ali jos ce rec gin.kad vidi detaljno. Tnx 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji